| خانه 4 جراحی بدن 4 پروتز باسن

پروتز باسن

تیر ۱۲, ۱۴۰۲ | جراحی بدن | ۱۳۹ دیدگاه ها

پروتز باسن (Buttock implant) که تحت عنوان جراحی باسن نیز شناخته می شود، روندی است که با هدف بهبود ناحیه سرینی انجام می پذیرد. این جراحی در میان جمعیت زنان از عمومیت بیشتری برخوردار است به همین منظور تیم راز جراحی تصمیم به تهیه مقاله ای جامع در این خصوص گرفت، اگر تصمیم به انجام خوش فرم کردن باسن دارید لطفا وقت بگذارید و این مقاله را تا انتها مطالعه کنید چرا که تضمین می کنیم اطلاعات مفیدی در اختیار شما خواهد گذاشت.

پروتز باسن - راز جراحی

هیچگاه تصمیم های بزرگ زندگی خود را بدون کسب اطلاعات کامل اتخاذ نکنید. تصمیم های مربوط به جراحی های زیبایی نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد. با توجه به اینکه پروتز باسن امروزه به یکی از رایج ترین روندهای زیبایی تبدیل شده است، بسیاری از افرادی که از شکل ظاهری باسن خود رضایت ندارند، این جراحی را برگزیده و رویای رسیدن به اندامی زیبا و جذاب را در ذهن می پرورانند. اگر می خواهید رویایتان به حقیقت تبدیل شود، باید با بالا برند سطح اطلاعات خود درباره جنبه های مختلف این روند، کسب بهترین نتیجه را تضمین کنید. پس حتماً مجموعه جامع گردآوری شده توسط راز جراحی را قبل از هر اقدامی با دقت مطالعه کنید. این مجموعه به مانند یک مشاور، کلیه سوالات شما را پاسخ داده و به روز ترین و قابل اعتماد ترین اطلاعات را در اختیار شما قرار می دهد.

پروتز باسن جراحی ظریفی است که مستلزم ارزیابی های ویژه هر بیمار در خصوص معیارهای مربوط به شکل و تنظیمات استخوان کفل می باشد. اگر در جستجوی راهی برای افزایش قابل ملاحظه این اندام خود هستید، این روش بهترین پیشنهاد ما برای شما خواهد بود.

خلاصه مقاله

چکیده ای از تمام مطالب نوشته شده در مقاله را در این بخش به شما ارائه می دهیم تا هم بدانید که چه مطالبی قرار است به طور جامع تر در ادامه مورد بررسی قرار گیرند و هم اینکه اگر زمان کافی برای خواندن تمام مطلب را ندارید ، بتوانید اطلاعات مفیدی را از این قسمت بدست آورید. پروتز باسن یکی از جراحی های زیبایی بدن بوده که درمیان زنان طرفدارانی بی شماری دارد. کسانی که از ظاهر تخت باسن خود خسته شده و دوست دارند در کنار افزایش سایز ، کمی فرم و برجستگی را برای آن ایجاد کنند ، می تواند جراحی باسن انجام دهند.

در این راستا سوال پیش می آید که چه روش هایی برای بزرگ کردن باسن وجود دارد؟

برای متقاضیان جراحی پروتز باسن چندین گزینه پیش روی آن ها قرار دارد که با توجه به فاکتورهای مختلف و البته مشاوره با یک جراح پروتز باسن خوب ، می توانند یکی از آن ها را برای خود برگزینند. این تکنیک های عبارتند از :

🌟 پروتز باسن با تزریق چربی اتولوگ یا لیفت باسن برزیلی

انواع تکنیک های پروتز باسن

پروتز باسن دارای تعداد معدودی عبارات مرتبط با روند می باشد. همه این اسامی و اصطلاحات، به روندهای استفاده شده برای بهبود کانتور باسن، علیرغم متفاوت بودن تکنیک های آنها اطلاق می شوند. در طول این جراحی زیبایی ، شما تحت بیهوشی عمومی یا تزریق درون وریدی، درمان می شوید.

انواع تکنیک های پروتز باسن - راز جراحی

بزرگ کردن باسن با تزریق چربی

این یکی از رایج ترین روش ها می باشد که تحت عنوان ” لیفت باسن برزیلی” یا BBL نیز شناخته می شود. این تکنیک در بیمارانی که در سایر بخش های بدن خود، از قبیل ران ها، شکم و کمر، دارای ذخیره چربی هستند، بهترین نتیجه را به دست می دهد. پزشکان از روشی به نام پیوند چربی یا تزریق چربی استفاده می کنند، که در طول آن توده چربی با ملایمت بوسیله روش لیپوساکشن از نواحی خاصی از بدن کشیده شده و سپس به یک روش استراتژیک بمنظور دستیابی به باسنی با شکل گردتر، پر تر و طبیعی تر، به این اندام تزریق می شود. لیپوساکشن اغلب در بالای باسن انجام می شود تا کانتور کلی بهبود یابد.

پروتز باسن با ایمپلنت

افرادی که ذخایر چربی بدن آنها کم است و در عین حال خواهان داشتن باسن بزرگ هستند، می توانند برای دستیابی به اهداف خود در خصوص داشتن باسن گردتر و پر تر با شکلی طبیعی، این روند را با ایمپلنت انجام دهند. در طول این فرایند، جراح پلاستیک برش استراتژیکی را درست در زیر استخوان دنبالچه ایجاد می کند. این برش در حالت ایستاده به دلیل پنهان شدن در زیر چین های طبیعی باسن قابل رویت نمی باشد. جراحان اغلب جایگذاری ایمپلنت به صورت درون عضلانی را به دلیل اجتناب از بسیاری از عوارض جانبی که قبلاً در پروتز باسن با ایمپلنت اتفاق می افتاد، ترجیح می دهند. ایمپلنت های باسن از ژل سیلیکون جامد ساخته شده و در نتیجه در معرض خطر پارگی یا نشت قرار نمی گیرند.

فرم دادن باسن با پروتز

در روش لیفت باسن برزیلی برای فرم دهی ناحیه سرینی ، از چربی بدن فرد متقاضی استفاده می شود که مقادیر مورد نظر به روش لیپوساکشن از بدن خارج شده و به ناحیه هدف تزریق می گردد. حال آن که در پروتز باسن با ایمپلنت ، ساختارهای سلیکیونی که به لحاظ فرم و اندازه با آناتومی طبیعی باسن سازگار هستند ، انتخاب شده و طی عمل جراحی در داخل یا بالای عضلات سرینی قرار می گیرند.

اگر می خواهید کاندیدای مطلوبی برای جراحی باسن در نظر گرفته شوید بهتر است از سلامت عمومی خوبی برخوردار بوده ، سیگار نکشید و نسبت به جراحی و نتایج آن دید واقع بینانه ای داشته باشید. یک جراح خوب پروتز باسن با داشتن دانش و تجربه کافی که از سال ها آموزش در دانشگاه های معتبر به آن دست یافته است ، با انجام معاینات لازم می تواند از کاندیدا بودن شما برای عمل ذکور مطمئن شود و البته جراحی را با موفقیت به انجام برساند. بدین نحو ایشان اقدامات قبل از جراحی را به شما گوشزد کرده و همچنین می خواهد که مراقبت های بعد از عمل را جدی بگیرید. در ارتباط با هزینه نیز باید گفت که موارد متعددی از قبیل دستمزد جراح و تجهیزات اتاق عمل در بالا و پایین بودن قیمت تاثیر دارند که پس از مراجعه به جراح ایشان هزینه دقیق را به شما اعلام می کند.

لیفت باسن برزیلی

علیرغم دیگر روش های باسن ، مانند جای گذاری پروتزهای سیلیکونی در نواحی سرینی ، باسن برزیلی نتیجه ای بسیار طبیعی را حاصل می کند. هر چند سایر روندها ممکن است برجستگی بیشتری برای باسن ایجاد نمایند. لیفت باسن برزیلی از آن جایی که با تزریق چربی اتولوگ انجام می شود، علاوه بر حجم دهی ، افتادگی و دفورمه شدن باسن را که به سبب افزایش سن نمود یافته نیز برطرف می سازد. همچنین ایمنی این روش بسیار بالا بوده و احتمال بروز عفونت کمتر می باشد. افرادی که به موجب افزایش سن یا نوسانات وزنی ، فرم طبیعی باسن خود را از دست داده و از طرفی به مزان کافی در دیگر نقاط بدنشان چربی تجمع یافته دارند ، می توانند برای لیفت باسن برزیلی اقدام کنند.

برندهای پروتز باسن

پروتزهای باسن با مارک های مختلف و ساخت کشورهای گوناگون در بازار عرضه شده اند که در زیر به شناخته شده ترین آن ها اشاره می کنیم :

  • برند پلی تک (polytech) ساخت کشور آلمان
  • برند اسپکتروم (Spectrum) ساخت کشور اردن
  • برند هانس (Hans) ساخت کشور کره جنوبی
  • برند سیلیکون (Silicone) ساخت کشور فرانسه

شکل ایمپلنت ها در پروتز باسن

زمانی که تصمیم قطعی برای انجام عمل زیبایی باسن را گرفتید و با جراح خود در این رابطه به مشورت پرداختید ، نوبت به انتخاب شکل پروتز می رسد. انتخاب فرم صحیح و مناسب با اندام تان ، در میزان رضایت بخش و مطلوب بودن نتیجه بسیار دخیل است. همچنین انتخاب یک استایل مناسب باعث می شود که از عوارض احتمالی بعد از عمل در امان باشید. به طور کلی انتخاب متقاضیان عمل بزرگ کردن باسن بین دو پروتز گرد و بیضی است.

نمی توانیم به طور قطع بگوییم که کدام یک از فرم های ایمپلنت ها برای جراحی پروتز باسن بهترین هستند. چرا که هر یک از آن ها با توجه به بدن و شکل طبیعی باسن فرد متقاضی و مقاومت و استحکام عضلات سرینی او انتخاب می شوند و بهترین نتیجه را برای او حاصل می کنند. در ادامه می خواهیم ویژگی های هر یک از شکل های مختلف پروتزها را بررسی کنیم.

  • پروتز های گرد باسن 

این شکل از پروتزها می توانند انتخاب ایده آلی باشند ؛ زیرا احتمال چرخش آن ها بعد از عمل بسیار پایین است. افراد جوانی که همواره فعال بوده و در تکاپو هستند ، می توانند این پروتز را برای خود انتخاب کنند ، بدون آن که نگران چرخیدن یا دفرمه شدن آن به سبب فعالیت های زیاد شوند. فرم گرد ، ظاهر باسن را به طور کلی ، یعنی هم قسمت های کناری و هم بخش مرکزی ناحیه سرینی را گرد و برجسته می کند که از نظر بانوان این حالت بسیار جذاب است.

  • پروتزهای بیضی باسن

فرم بیضی در پروتزها ، ظاهری کاملا طبیعی برای باسن ایجاد می کند. برخلاف شکل گرد ایمپلنت ها ، فرم بیضی باعث گرد و برجستگی چندان زیاد باسن نمی شود بلکه با توجه به فرمی که دارد ، عمده تغییراتی که ایجاد می کنند در قسمت تحتانی ناحیه سرینی است. ریسک چرخش و دفورمه شدن بعد از عمل در پروتزهای بیضی در مقایسه با پروتزهای گرد بیشتر است.

برای تعیین فرم مناسب ، در جلسه مشاوره ، جراح به طور دقیق هر دو ناحیه سرینی را اندازه گیری می کند. همچنین شما می توانید عکسی را به عنوان نمونه دلخواهتان به پزشک نشان دهید تا ایشان نسبت به خواسته های شما از مدل مد نظرتان آگاه شده و در همین راستا بررسی های لازم را انجام دهد و معقول یا نامعقول بودن تقاضایتان را به شما بگوید.

روند پروتز باسن

روند پروتز باسن - راز جراحی

همانطور که قبلاً گفته شد، پروتز باسن از طریق به کارگیری ایمپلنت، تزریق چربی، لیفت باسن یا ترکیبی از آنها قابل اجرا می باشد. جراح زیبایی شما، بین این دامنه متنوع الگوهای برش و تکنیک ها، مناسب ترین را برای شما بر می گزیند.

تکنیک مناسب بر اساس فاکتورهای زیر انتخاب می شود:

  • اندازه و شکل باسن
  • مقدار چربی موجود در بدن جهت استفاده از طریق لیپوساکشن
  • اهداف و سطح فعالیت شما
  • کیفیت و خاصیت ارتجاعی پوست و نیز مقدار پوست اضافی

اکنون به شرح فرایند روند اجرای هر یک از تکنیک ها می پردازیم:

روند پروتز باسن با ایمپلنت

پیش از آن که بیهوشی برایتان اعمال شود ، جراح برای بار آخر بررسی های لازم را به انجام رسانده و برای آن که در طول عمل برش ها و جایگذاری ایمپلنت ها با دقت بیشتری صورت پذیرند ، نواحی مورد نظر را علامت گذاری می کند. بسته به فرم طبیعی باسن ممکن است علامت گذاری ها کمی متفاوت باشند اما به طور کلی فرد در حالت ایستاده قرار می گیرد و جراح موازی با خار خاصره خلفی فوقانی یک خط افقی کشیده و خط افقی دیگر را در راستای انحنای زیر باسن که به ران اتصال یافته است ، می کشد. پس از آن ، فضای موجود میان این دو خط افقی را تقسیم بندی می کند. این فاصله به سه قسمت تقسیم می شود که در این بین یک سوم میانی به عنوان محل قرار گیری پروتز در نظر گرفته می شود. پروتز را به گونه ای در این محل جای گذاری می کنند که برجسته ترین قسمت آن در یک سوم میانی قرار گیرد. یک سوم تحتانی به جهت آن که محل نشستن است و در زمان نشستن باید فشار و وزن زیادی را تحمل کند ، محل مناسبی برای قرار دادن ایمپلنت باسن محسوب نمی شود.

مرحله ۱ – بیهوشی برای پروتز باسن

داروهایی جهت ایجاد احساس راحتی در شما، در طول اجرای روند جراحی، مورد استفاده قرار می گیرد. انتخاب گزینه مناسب از قبیل تزریق درون وریدی یا بیهوشی عمومی به صلاحدید پزشک انجام می پذیرد.

ممکن است برای این جراحی بی حسی از کمر ( تکنیک اپی دورال یا اسپاینال) نیز در نظر گرفته شود اما عموماً همان بیهوشی عمومی برای افراد اعمال می گردد. پس از آن فرد بر روی شکم خوابانده می شود و جراحی آغاز می گردد.

مرحله ۲ – برش جهت پروتز باسن

برش از بالای بخش فوقانی باسن، به طرف پایین در چین های سرینی یا در میان استخوان خارجی، یا چین بین باسن ها ایجاد می شود. طول برش و جای زخم مستقیماً به ناحیه درمان شده، بستگی دارد.

مرحله ۳ – جایگذاری ایمپلنت باسن

یک ایمپلنت سیلیکون که اختصاصاً برای پروتز باسن ساخته شده است، در داخل یا بالای ماهیچه سرینی قرار می گیرد.

روش جایگذاری و تعیین موقعیت ایمپلنت ها به نوع ایمپلنت، درجه بزرگی مورد نظر، نوع بدن و توصیه های پزشک وابسته است.

مرحله ۴ – بستن برش ها پس قرار دادن پروتز باسن

برش ها با بخیه زدن لایه ای در بافت باسن با استفاده از بخیه، چسب پوست یا نوار چسب جراحی بسته می شوند.

انواع برش ها برای قرار دادن پروتز درون باسن

به جهت جای گذاری پروتزها داخل باسن ، برش های مختلفی ایجاد می شوند؛ از جمله:

  • هر دو سوی بخش فوقانی باسن
  • هر دو طرف چین و انحنای تحتانی باسن
  • بخش داخلی نواحی سرینی که برش ها در چین خوردگی های آن قسمت پنهان می شوند
  • یک برش واحد در قسمت پایینی استخوان خارجی ، ما بین دو چین خوردگی دو سر باسن

به طور معمول برش جراحی پروتز باسن در طول ۵ الی ۸ سانتی متری در شکاف بین دو سر باسن و میان دو چین آن که پایین استخوانی خاجی است ، ایجاد می شود. این روش به چند لحاظ کارآمد بوده و اکثر جراحان پلاستیکی از طریق آن عمل را انجام می دهند:

  1. در فاصله معقولی از مقعد و آلودگی های آن قرار دارد ؛ بدین نحو ریسک عفونت کم می شود.
  2. بافت های اطراف آن ناحیه ، برش را پوشش داده و از دید پنهان می کنند.

روند پیوند چربی به باسن

روند پیوند چربی به باسن - راز جراحی

مرحله ۱ – بیهوشی جهت تزریق 

بیهوشی طبق روند شرح داده شده در بالا، بر حسب نوع انتخاب جراح انجام می پذیرد.

مرحله ۲ – لیپوساکشن

لیپوساکشن از طریق برش های کوچک انجام می شود. نخست بی حسی رقیق موضعی برای کاهش خونریزی و آسیب دیدگی در ناحیه مورد نظر انجام می شود. سپس یک لوله نازک توخالی یا کانولا، برای شل کردن چربی اضافی با حرکت کنترل شده رو به عقب و جلو، وارد می شود. این چربی با استفاده از ابزار مکش جراحی یا سرنگ متصل به کانولا، به بیرون کشیده می شود. بطورکلی، جراح، لیپوساکشن را تا جایی انجام می دهد که تا سه برابر چربی مورد نیاز برای تزریق، جمع آوری شود.

مرحله ۳ – تزریق چربی

چربی، بافت و خون تخلیه شده از طریق لیپوساکشن، پردازش و فرآوری می شود. سرنگ های متصل به کانولا برای افزودن چربی به باسن از طریق تزریق هایی با کمیت های اندک در کل ناحیه پشت، مورد استفاده قرار می گیرند.

جدیدترین روش پروتز باسن

جراحان فوق تخصص پلاستیک برای آن که رضایت مراجعه کنندگان خود را جلب نمایند و همین طور احتمال وقوع هر گونه عارضه ای پس از عمل را به حداقل رسانند ، سعی ب این دارند که از بهترین و جدیدترین متدها و تکنیک های جراحی استفاده کنند. اکثر نارضایتی ها در ارتباط با جراحی پروتز باسن این است که ایمپلنت زمانی که در محل قرار می گیرد ، فرم و شکل آن از زیر پوست قابل لمس و مشاهده است. در جهت رفع این مشکل دکتر گنزالس در یکی از مقالات منتشر شده در ژورنال انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی امریکا، متد XYZ را معرفی کرده است. طبق این تکنیک محل قرارگیری پروتز ، زری صفحه عضلانی در نظر گرفته شده است. هر چند بکارگیری این روش دشوار و چالش برانگیز محسوب می شود اما در پایان نتیجه بی نظیری را حاصل می کند. طی تکنیک XYZ به کمک نقاط اصلی آناتومیک باسن و عضلات سرینی ، بدون آن که عارضه ای بروز نماید یا صدمه ای برای ماهیچه های باسن را به همراه داشته باشد ،  جراح پروتز باسن می تواند ایمپلنت را جای گذاری کند. در نهایت باسن به فرم مطلوبی دست یافته و لبه های پروتز دیگر از زیر پوست در معرض دید و لمس قرار نخواهند داشت. تاکنون افرادی که تحت این روش جراحی باسن انجام داده اند ، از نتیجه بدست آمده رضایت بسیاری نشان داده اند. دکتر بری اپلی در مورد اهمیت بروزترین تکنیک های عمل پروتز باسن این گونه می گوید :

پروسه جراحی زیبایی باسن (ایمپلنت گلوتئال) ، روندی حساس تلقی می شود که طی آن ، جهت قرارگیری ایمپلنت ، دو مکان مناسب در نواحی زیر حفره عضلانی در نظر گرفته می شود.

در کنار بهره گیری از جدیدترین روش پروتز باسن ، فاکتورهای دیگری در موفقیت آمیز بودن جراحی ، تاثیرگذار هستند. مراجعه به یک جراح حاذق ، انتخاب یک پروتز مناسب ، مهارت جراح در انجام عمل و البته عمل به توصیه های قبل و بعد از جراحی همگی می توانند نتیجه نهایی را تحت الشعاع قرار دهند. مورد دیگری که می تواند پیامدهای مطلوب تری را حاصل نماید ، انجام تزریق چربی است که تکمیل کننده جراحی پروتز باسن محسوب می شود. از این رو هر زمان که جدیدترین متدهای جراحی باسن بکار گرفته می شوند ، همچون استفاده از دستگاه‌های قیفی مدرن و بدون دخالت دست ، می توانید انتظار نتایج فوق العاده ای را از عمل داشته باشید.

کاندیدای مناسب پروتز باسن - راز جراحی

کاندیدای مناسب پروتز باسن

شما می توانید بعنوان یک داوطلب خوب برای پروتز باسن محسوب شوید اگر:

  • از سلامت عمومی خوب برخوردار باشید.
  • چربی کافی برای انتقال به باسن در طول روند بزرگ کردن باسن با پیوند چربی در اختیار داشته باشید.
  • انتظارات منطقی از روند داشته باشید.
  • به علت داشتن باسنی کوچک، دچار دغدغه های مربوط به اعتماد به نفس شده باشید.
  • از شکل و اندازه باسن خود ناراضی باشید.
  • باسن شما فاقد تقارن باشد.
  • نگرش مثبت به جراحی داشته باشید.
  • سیگاری نباشید.
  • حتما باید سن شما از ۱۸ سال عبور کرده باشد.
  • باید به بیماری های پوستی ، نقص سیستم ایمنی و اختلالات خونی که امکان دارند در روند ترمیم برش های جراحی اختلال ایجاد کنند مبتلا نباشید.
  • نباید به بیماری های قلبی و ریوی دچار باشید زیرا ممکن است برای قرار گرفتن تحت بیهوشی عمومی با مشکل مواجه شوید.
  • همچنین شما باید از خود مطمئن باشید که می توانید دوره ریکاوری را تحمل نمایید و مراقبت های بعد از پروتز باسن را به طور کامل انجام دهید.
  • اگر می خواهید با استفاده از پروتزهای سیلیکونی باسن خود را بزرگ کنید باید مطمئن شوید که به ترکیبات پروتز هیچگونه حساسیتی ندارید.
  • به لحاظ ذهنی و روانی نیز باید برای جراحی آمادگی کافی داشته باشید؛ چرا که بعد از عمل به طور موقت محدودیت هایی برای شما ایجاد می شود که می تواند شما را از نظر روانی تحت فشار قرار دهد.
  • اگر فردی هستید که می توانید از عهده مخارج جراحی باسن بر بیایید.
  • بهتر است باردار نبوده و بعد از پروتز نیز تمایلی به باردار شدن نداشته باشید.

سایز نرمال پروتز باسن چیست ؟

پروتزهای باسن اندازه و سایزهای مختلف و متنوعی را شامل می شوند ؛ اما در این میان معمول ترین سایز که یک نتیجه نچرال و مطلوب را برایتان به ارمغان می آورد ، رنج پروتز ۱۸۰ تا ۳۶۰ سی سی می باشد. دقت داشته باشید که پروتزهایی از این بزرگ تر هم هستند مثل ایمپلنت باسن ۵۰۰ سی سی ؛ اما لازم است برای انتخاب این ایمپلنت های خیلی بزرگ حتما با بهترین جراح پروتز باسن مشورت کنید.

چگونه اندازه مناسب پروتز باسن را انتخاب کنیم؟

دامنه اندازه پروتز باسن از بسیار کوچک ( cc+100) تا بسیار بزرگ ( ۷۱۵cc) گسترده می باشد. هر چند جایگذاری ایمپلنت کوچک از لحاظ فنی آسان تر بوده و مشکلات و عوارض جانبی کمتری را ایجاد می کند، ولی حقیقت این است که بیشتر بیماران به ایمپلنت های کوچک تر از ۳۰۰cc، در اکثر موارد، علاقمند نمی باشند. در واقع، بیشتر بیماران دوست دارند محدوده آناتومیکی ایمپلنت آنها بزرگ تر از ۴۰۰cc باشد.

اگر شما به دنبال بزرگ ترین سایز ایمپلنت باسن هستید، جراحی باید به دست یک جراح واقعاً ماهر و متبحر انجام شود. در واقع هیچ جایی برای خطا کردن وجود ندارد چون ایمپلنت باید برای رسیدن به بهترین نتیجه، به طور کامل توسط ماهیچه، پوشش داده شود تا کانتور خوبی خلق شود.

مزایای پروتز باسن

  • پروتزباسن نوعی ایمپلنت است و همانطور که توضیح داده شد و از نام آن مشخص است جهت افزایش و حجیم کردن باسن مورد استفاده قرار می گیرد.
  • این روش فرم دادن و بزرگ کردن باسن بسیار کم خطر بوده و توانسته میزان رضایت بسیاری از بیماران را کسب کرده است.
  • انجام پروتز باسن بسیار بادوام بوده و بیمارانی که این روش را انجام داده اند سالیان زیادی است بدون مشکل در حال زندگی کردن هستن.
  • با انجام این تکنیک بلافاصله بیمار می تواند نتیجه را مشاهده کند.
  • بزرگ کردن باسن با پروتز موجب افزایش اعتماد به نفس و حس رضایت در متقاضیان شده است.
  • افرادی که پروتزباسن انجام داده اند اظهار می کنند پس از این جراحی لباس ها به اندامشان جلوه بهتری داده است.
  • دوره نقاهت این جراحی کوتاه بوده و بیمار در مدت زمان کوتاهی میتواند به زندگی عادی خود بازگردد.
  • بیمار به هیچ وجه پروتز را در زیر پوست خود حس نخواهد کرد.
  • هنگام نشستن و راه رفتن وجود پروتز باسن را متوجه نخواهد شد و پروتز واژگون یا حرکت نمی کند.
  • پروتز های باسن دارای گارانتی مادام العمر بوده و جایگزینی آن تنها در صورتی انجام خواهد شد که با بالا رفتن سن پروتز دچار افتادگی شده باشد یا بیمار درخواست کرده باشد.

شکل ایمپلنت ها در پروتز باسن - راز جراحی

محل جایگذاری پروتز در باسن

زمانی که جراح می خواهد محل مناسب را برای قرار دادن پروتزها درون باسن انتخاب کند باید به این مسئله توجه نماید که در طول عمل و وارد کردن پروتز به رشته های عصبی و استخوان های ناحیه سرینی ، صدمه و لطمه ای وارد نشود. به طور کلی سه ناحیه برای جایگذاری پروتز درن باسن تعیین شده است :

  1. زیر بافت فاشیا
  2. ما بین عضله های باسن
  3. زیر عضله های باسن
  4. انجام پروتز باسن و تزریق چربی

عمل همزمان پروتز باسن و سینه

خوانندگان عزیز راز جراحی حتما می دانند که پروتز سینه ، نزد بانوان عمل بسیار بسیار محبوبی است. بعضی از خانم هایی که به عمل های زیبایی گرایش زیادی دارند ، گاهاً به این فکر می افتند که آیا می توان دو یا چند جراحی زیبایی را به طور همزمان به انجام رساند ؟ به طور کلی اگر فرد کاندیدای مناسبی بوده و به لحاظ جسمانی سلامت باشد ، می تواند دو پروسه جراحی زیبایی را با هم انجام دهد اما اینکه چه عمل هایی را می خواهد بدین صورت به انجام رساند نیز در این مورد دخیل است. در مورد پروتز سینه و باسن باید بگوییم که بهتر است همزمان انجام نشوند. اگر کمی فکر کنید متوجه می شوید که در صورت انجام ، بعد از عمل ، در دوره ریکاوری برای انجام یکسری از فعالیت ها دچار مشکل می شوید. به این خاطر که تغییرات جراحی طی این دو پروسه در دو سمت مخالف از بدن ( پشت و جلو ) انجام می شوند ، دوره نقاهت را برای فرد تا حدودی سخت می سازد ؛ بدین صورت بهتر است در یک زمان ، تحت این دو روند قرار نگیرید.

تزریق چربی بهتر است یا پروتز باسن ؟

علاوه بر عمل جراحی پروتز باسن ، فرایند تزریق چربی نیز یکی از پروسه های محبوب برای بزرگ و برجسته کردن باسن به حساب می آید. تزریق چربی به باسن با نام باسن برزیلی نیز شناخته می شود. برای اینکه از بین دو پروسه مذکور بهترین انتخاب را داشته باشید لازم است نیاز ها و خواسته های شخصی خود را بررسی نموده و آن را با جراح پلاستیک خود در میان بگذارید. او با توجه به گفته های شما مناسب ترین روش را پیشنهاد می دهد. در ادامه یک مقایسه کلی از این دو روند زیبایی را شرح می دهیم تا با تفاوت های آن ها بیشتر آشنا شوید.

به طور معمول در پروسه تزریق چربی می توان فرم دهی ، افزایش سایز و برجستگی را برای نقاط مختلف باسن ایجاد نمود. همچنین در این روند دست جراح برای اعمال هرگونه تغییر و اصلاحی باز تر می باشد. اما در طرف دیگر در جراحی پروتز باسن تنها ناحیه ای از باسن که پروتز در آن جای گرفته است ، برجسته می شود. عمل پروتز قابلیت لازم برای فرم دهی نواحی فرو رفته کناره های باسن را ندارد. در عمل تزریق ، بافت های چربی از بدن خود فرد برداشت می شود ؛ از نواحی همچون ران ها ، شکم ، پهلو و هر نقطه دیگری از بدن که سلول های چربی در آن تجمع یافته اند. بدین نحو علاوه بر خوش فرم شدن باسن ، حجم چربی های اضافه دیگر قسمت های بدن نیز کمتر می شود. گفته می شود پس از تزریق چربی ، مراقبت های آسان تری در پیش روی فرد قرار دارد.

یکی از دوراهی هایی که متقاضیان پروسه های زیبایی بر سر آن می مانند انتخاب بین پروتز و تزریق چربی به باسن است. گاهی اوقات به سبب آگاه نبودن از تفاوت میان این دو روند ، نمی توانند تصمیم گیری درستی داشته باشند. درست است که هر دو تقریبا در راستای یک هدف به انجام می رسند ، اما تفاوت هایی را نیز در بر دارند. حال برای آنکه متوجه شوید تزریق چربی یا پروتز باسن مناسب تان است ، در این بحث تا پایان با ما همراه باشید.

اگر به دنبال انجام عمل زیبایی باسن هستید باید بدانید که تزریق کردن چربی و ایمپلنت باسن هر دو دو پروسه متفاوت و جداگانه هستند. در تزریق چربی شما تحت روند لیپوساکشن قرار می گیرید و توده های چربی تجمع یافته در برخی از نقاط بدن تان مثل شکم ، پهلو و ران ها به این روش از بدن خارج می شوند ؛ در نهایت بعد از آماده سازی ، در عضلات سرینی تزریق می گردند. اما در عمل پروتز ، ایمپلنت باسن که از جنس سیلیکون می باشد ، در آن ناحیه طی یک عمل جراحی قرار می گیرند.

با خواندن توضیح فوق باید متوجه یکی دیگر از تفاوت های این دو فرایند شده باشید. در فرایند تزریق ، چربی که مورد استفاده قرار می گیرد در حقیقت از بافت های طبیعی بدن خود فرد بوده حال آن که ایمپلنت های سیلیکونی پروتز باسن در واقع جسم خارجی هستند که وارد بدن می شوند. از این رو احتمال اینکه بدن نسبت به جراحی پروتز واکنش نشان دهد بیشتر است.

حتی این دو روند ، دوره ریکاوری متفاوتی دارند. دوره نقاهت تزریق چربی به باسن از جراحی بزرگ کردن باسن با پروتز سریع تر و کوتاه تر است. بعد از عمل ایمپلنت باسن به شما گفته می شود حداقل به مدت ۳ هفته نباید برروی نواحی سرینی خود بنشینید اما بعد از تزریق چنین چیزی به شما نخواهند گفت.

طبق توضیحات ارائه شده درمورد ماندگاری نتیجه هر دو پروسه ، گفته شده است که نتایج بدست آمده تا سال های سال می توانند همچنان ماندگار باشند. حال با دانستن این موارد می توانید بین تزریق چربی یا پروتز باسن انتخاب درست تری داشته باشید. البته راهنمایی جراح را فراموش نکنید.

بزرگ کردن باسن با ژل اسکالپترا

این روش که می توان آن را جایگزین پروتز باسن کرد ، کمی با دیگر فیلرهای تزریقی تفاوت دارد. بر خلاف ژل هیالورونیک اسید که بلافاصله به باسن حجم می دهد ، ژل اسکالپترا حاوی ماده ای به نام پلی ال لاکتیک اسید است و به لایه های پوستی تزریق می شود. انتظار می رود این ماده روند کلاژن سازی طبیعی بدن را تحریک کند. از آنجایی که کلاژن ، پروتئینی است که ساختار و شکل پوست را حفظ کرده و بهبود می بخشد ، ژل اسکالپترا به ناحیه زیر باسن انحنا می دهد و ظاهری طبیعی که با بدن سازگار است را می سازد.

ساخت کلاژن ، هفته ها و ماه ها به طول می انجامد ؛ این یعنی احتمالا برای رسیدن به شکل و حجمی که به دنبال آن بودید ، به چند جلسه تزریق نیاز است. توجه داشته باشید که تزریق ژل اسکالپترا تنها برای صورت توسط سازمان غذا و داروی آمریکا تایید شده است ، به همین خاطر هنوز تحقیقاتی روی اثرگذاری آن روی باسن صورت نگرفته است و نمی توان از تاثیرگذاری صد در صدی آن مطمئن بود. به همین دلیل بهتر است برای بزرگ کردن این ناحیه از بدن خود به سراغ پروتز باسن بروید ؛ البته در نظر داشته باشید اکثر افرادی که این ژل را تزریق کرده اند از نتیجه راضی بوده اند.

نحوه تزریق ژل اسکالپترا

برای انجام این پروسیجر ، باید یک گان مخصوص به تن کنید و روی شکم دراز بکشید. پس از آن پزشک با استفاده از الکل ناحیه ای که باید تزریق به آن انجام شود را ضدعفونی می کند تا ریسک ابتلا به عفونت کاهش یابد. در مرحله بعد ؛ بسته به سلیقه شما و تشخیص پزشک از بی حسی موضعی استفاده خواهد شد تا هیچگونه درد و ناراحتی احساس نشود.

پروسه تزریق تنها چند دقیقه به طول می انجامد و برای وارد کردن ژل اسکالپترا از ابزار استریل بهره گرفته خواهد شد. پس از اتمام روند ، احتمال دارد روی ناحیه ای که تزریق در آن انجام شده پانسمان شود ؛ اما بعد از آن می توانید بلافاصله به منزل برگشته و فعالیت های عادی خود را ادامه دهید.

مناطق هدف :

در این فرآیند ، تنها باسن و ناحیه سرینی هدف قرار می گیرد و بر خلاف پروتز باسن با چربی ، بقیه نواحی بدن دست خوش تغییر نخواهند شد.

عوارض تزریق ژل اسکالپترا

توجه داشته باشید که رو به رو شدن با عارضه های جدی دور از احتمال می باشد ، اما ممکن است با مشکلاتی جزئی مواجه شوید که در ادامه آن ها را ذکر کرده ایم :

  • کبودی یا قرمزی
  • نامتقارن شدن نتیجه
  • ایجاد برآمدگی روی پوست که به تدریج برطرف خواهند شد
  • خونریزی در ناحیه تزریق
  • بروز جوش به صورت موقتی در ناحیه تزریق

برخی افراد بعد از این پروسه کبودی مختصری را مشاهده می کنند. طبق تحقیقات انجام شده ، هفت تا نه درصد از متقاضیان این روش پروتز باسن ، برآمدگی هایی را زیر پوست خود احساس خواهند کرد. برخی افراد ممکن است با عفونت مواجه شوند ، در صورتی که نشانه های زیر را مشاهده کردید سریعا به مراکز درمانی مراجعه کنید :

  • خروج ترشحات سبز یا زرد از جای سوزن ها
  • تب
  • بی حالی
  • حالت تهوع
  • سرگیجه

چنانچه بعد از عمل عفونت نمود یابد ، می توان پروتز را در باسن نگه داشت یا خیر ؟

یکی از خطرات جراحی افزایش سایز باسن با پروتز ، بروز عفونت است. این امکان وجود دارد که به سبب عدم توجه جراح در انجام جراحی یا واکنش بدن نسبت جسم خارجی ، عفونت پدید می آید. البته درست مراقبت نکردن فرد بعد از عمل نیز در این امر دخیل است. اگر به چنین عارضه ای دچار شدید بایستی فورا به پزشک مراجعه نموده تا ایشان با انجام بررسی و معاینات لازم ، پروسه درمانی را برایتان آغاز کند.

بی حسی بعد از عمل بزرگ کردن باسن با پروتز

یکی از مواردی که بعد از جراحی افراد زیادی از آن شاکی هستند، بی حس شدن محل برش و نواحی اطراف آن است. گفتنی است که نمود یافتن این مسئله در دوران نقاهت پروتز باسن  و هر عمل جراحی تهاجمی دیگر کاملاً طبیعی می باشد. پس نیازی به نگرانی نیست. با سپری شدن ۳ تا ۴ ماه از عمل ، رفته رفته حس به نواحی مذکور بر می گردد و بعد از یک سال تا حد بسیار بسیار زیادی به حالت اولیه خود دست می یابد. در کل به خاطر داشته باشید هر عمل جراحی که با برش بر روی پوست همراه است ، مختل شدن عملکرد رشته های عصبی آن ناحیه نیز محتمل است که برای ترمیم به زمان نیاز دارند.

عکس قبل و بعد از پروتز باسن

قبل و بعد از پروتز باسن - راز جراحی

انتخاب جراح پروتز باسن خوب

همانطور که انتظار می رود، روند پروتز باسن، به تخصص قابل ملاحظه ای نیاز دارد. یافتن یک جراح زیبایی خوب، مستلزم تحقیقات جامع برای اطمینان از تحقق رویاهایتان می باشد. یک جراح با تجربه نه تنها می تواند روند را به طور کامل و صحیح اجرا کند، بلکه می تواند به شما در سپری کردن موفق دوره ریکاوری جهت تضمین عدم بروز مشکلات احتمالی نیز کمک شایانی کند.

برای مثال در برخی لیفت های باسن، چربی تزریق شده، دوباره جذب می شود و کانتور اولیه را تغییر می دهد. یک جراح با تجربه و تیم او، می توانند شما را به گونه ای راهنمایی و همراهی کنند که در طول چند هفته اول بعد از درمان هیچ فشاری به ناحیه درمان وارد نشده و بدین ترتیب یک دوره ریکاوری کامل سپری شود.

یک جراح خوب پروتز باسن ، برای آن که بتواند بهترین راهنمایی ها را به شما ارائه دهد باید نسبت به تمام جوانب علمی و عملی پروسه آگاهی کامل داشته باشد. ایشان لازم است در زمینه جراحی های پلاستیک تخصص لازم را دارا بوده و مدرک معتبری دریافت کرده باشد. بهترین جراح پروتز باسن ایران برای انجام جراحی باید نسبت به موارد زیر آگاه باشد :

  • تکنیک ها و روش های مختلف بزرگ کردن باسن
  • آناتومی بدن ها و اندام های مختلف
  • آشنایی کامل با پروتزها به لحاظ فرم ، اندازه ، برند و دیگر موارد مربوط به آن ها
  • توانایی تشخیص صحیح ؛ بدین معنا که بتواند با انجام معاینات لازم از سطح سلامت فرد اطلاعات کاملی بدست آورد
  • آگاهی از تمام جوانب پروسه همچون اقدامات قبل از عمل ، مراقبت های بعد از آن و عوارض احتمالی

علاوه بر موارد فوق برای انتخاب جراح پروتز باسن خوب باید نسبت به تجربه کاری ایشان با توجه به تعداد عمل هایی که انجام داده و البته نتایجی که بدست آورده ، اطلاعاتی بدست آورید. در این راستا می توانید با کسانی که نزد جراح مد نظر شما عمل کرده اند ارتباط گرفته و میزان رضایتشان از نتیجه را جویا شوید. مراجعه به صفحات کاری ائ نیز می تواند تا حدودی به شما کمک کند. البته پیشنهاد می شود حتماً به صورت حضوری نیز با ایشان ملاقات نمایید تا بتوانید رفتار حرفه ای ایشان را نیز با دقت بیشتری ارزیابی کنید. چرا که جدا از بحث علمی ، لازم است فرد متخصص به لحاظ اجتماعی نیز رفتار قابل قبولی داشته باشد. پس در انتخاب جراح زیبایی با تجربه و ماهر، دقت عمل لازم را مبذول دارید.

آیا جراحی پروتز باسن ایمن است ؟

همان طور که می دانید تمامی پروسه ها ، اعم از زیبایی و درمانی ، می توانند هم ایمن و هم خطرناک تلقی شوند. البته شرایط فرد می تواند تا حد زیادی در این امر تعیین کننده باشد. پس از عمل زیبایی باسن با پروتز ، اگر یکسری نکات را رعایت کنید ، ایمنی فرایند را برای خود افزایش می دهید :

  1. در مدت زمان معین شده از سوی جراح ، لازم است از گن های مخصوص باسن استفاده کنید تا ورم در زمانی کوتاه تر برطرف گردد و دوره ریکاوری سریع تر طی شود.
  2. پس از جایگذاری پروتز در باسن ، تا مدتی که بدن به طور کامل دوره بهبودی را سپری کند ، باید از وارد آوردن هر گونه فشار خودداری کنید.
  3. تا هفته سوم نحوه خوابیدن تان باید کمی تغییر کند. در این مدت به توصیه جراح بر روی شکم دراز بکشید و در طول روز زمان کمتری در حالت نشسته قرار بگیرید.
  4. تمرینات ورزشی و فعالیت های فیزیکی تان باید برای مدتی محدود گردد. البته در این بین کمی پیاده روی سبک می تواند مفید باشد.
  5. تا چند هفته بعد از عمل جراحی پروتز باسن ، نباید بر روی سطوح سفت و سخت بنشینید. بدین ترتیب همواره زمانی که می خواهید روی صندلی یا زمین بنشینید حتما یک بالشتک نرم را زیر باشن خود قرار دهید.
  6. جلسات فالوآپ را جدی بگیرد. باید در هر تعداد نوبت ویزیت که پزشک برایتان تعیین نموده است شرکت کنید تا ایشان چگونگی روند بهبودی تان را بررسی نماید.

نکته قابل توجه ! پس از عمل زیبایی باسن با پروتز ، به مراقبت های بیشتری نیاز است که تیم راز جراحی در مقاله ای جداگانه تحت عنوان مراقبت های بعد از پروتز باسن به توضح این موارد پرداخته است.

اقدامات قبل از پروتز باسن - راز جراحی

اقدامات قبل از پروتز باسن

پیش از جراحی باید با پزشک خود در مورد جوانب مختلف جراحی همچون هزینه ، صحبت نموده و مطمئن شوید که می توانید مبلغ اعلام شده را تقبل کنید و همچنین قادر به رعایت تمام توصیه های پزشکی ارائه شده هستید.

تغییر عادات برای داشتن یک ریکاوری سالم تر

اگر بیمار سیگاری باشد یا مشروبات الکلی بنوشد، باید قبل از انجام روند جراحی، این عادات خود را تغییر دهد. عاداتی از این دست می تواند توانایی بدن برای بهبود یافتن را مختل کرده و موفقیت روند را تحت تاثیر قرار دهد.

استراحت کردن

از آنجاییکه بیمار بعد از جراحی پروتز باسن ، قادر به نشستن بر روی باسن یا دراز کشیدن به پشت حداقل برای دو هفته نخواهد بود، باید اقدامات لازم را جهت مرخصی گرفتن برای یک دوره دو تا چهار هفته ای جهت سپری کردن دوره ریکاوری، انجام دهد.

آماده کردن یک مکان راحت برای استراحت

برخی بیماران بعد از جراحی نمی توانند به پشت دراز کشیده یا بنشینند. بنابراین در دوره ریکاوری به یک مکان مناسب برای دراز کشیدن به روی شکم یا پهلو نیاز دارند.

پوشیدن گن

بمنظور کسب بهترین نتایج از این روند جراحی، بیمار باید برای کنترل تورم در طول دوره ریکاوری، گن بر تن کند. این گن ها فشار ملایم و مورد نظر را بر روی باسن و ران ها جهت تحریک جریان خون و کاهش تورم، اعمال می کنند. بیمار باید به صورت ۲۴ ساعته تا زمان صلاحدید پزشک این گن را بر تن داشته باشد.

داشتن انتظارات منطقی

هرچند پروتز باسن، این اندام را به شکلی جذاب تر تغییر می دهد، ولی نباید انتظارات شما از سطح منطقی فراتر رود. پروتز باسن برای هر بیمار، متناسب با ویژگی های آناتومیکی او اجرا می شود تا طبیعی ترین نتیجه را به دست دهد. همچنین مقدار منبع چربی موجود در بدن بیمار برای برداشت نیز عامل تعیین کننده دیگری محسوب می شود که باید مد نظر قرار گیرد.

چه زمانی عمل پروتز باسن می تواند انتخاب خوبی باشد ؟

  • اگر سایز باسن شما کوچک بوده یا تمایل دارید ظاهری جذاب تر برای اندام خود ایجاد کنید.
  • در صورتی که فرم طبیعی باسن شما ، صاف و بدون هیچ برآمدگی باشد و بخواهید نما آن را برجسته تر کنید.
  • زمانی که به سبب بالا رفتن سن و سال یا پایین آمدن وزن تان ، باسن حالت شل و افتاده ای پیدا کرده باشد.
  • چنانچه هنگام پوشیدن لباس های چسبان یا مایو ، جلوه نه چندان زیبایی را بوجود آورد.

دوره نقاهت عمل جراحی پروتز باسن

مثل هر عمل دیگر ، دوره نقاهت نقش اساسی را در نتیجه نهایی دارد. به همین خاطر است که جراحان بر انجام دستورالعمل های مراقبتی آموزش داده شده تا آخر دوره ریکاوری ، تاکید زیادی دارند. از جمله این موارد استفاده از لباس و گن مخصوص ، مصرف داروهای آنتی بیوتیک طبق دستور ، مراقبت از درن ها و محل برش های جراحی و سطح فعالیت افراد بعد از عمل می باشند. در کنار نکات مراقبتی ، دکتر بروز اثرات جانبی و عوارض احتمالی را به فرد گوشزد می کند.

هفته اول و دوم بعد از جراحی پروتز باسن

در این بازه زمانی ، عموماً اکثر افراد از درد در نواحی سرینی خود رنج می برند. زیرا عضلات این ناحیه در بسیاری از فعالیت های معمول روزانه مانند راه رفتن ، ایستادن و حتی نشستن درگیر هستند. توصیه پزشک این است که در اولین روز پس از عمل فرد از گن مخصوص استفاده نماید و آن روز را به طور کامل استراحت کند. از روز دوم اگر شخص احساس بهتری داشت می تواند راه رفتن آهسته را آغاز کند. در غیر این صورت همچنان باید به استراحت ادامه دهد.

به مدت سه روز پس از مرخص شدن ، به هیچ عنوان نباید روی باسن خود بنشینید و از هر گونه فعالیت دیگری که باعث فشار وارد شدن به باسن می شوند باید دوری کنید. برای خوابیدن یا تماشا کردن تلویزیون باید روی پهلو یا شکم خود دراز بکشید.

کبود و متورم شدن موضع جراحی شده بعد از عمل پروتز باسن که از اثرات جانبی پروسه می باشند ، کاملاً نرمال بوده و حتی ممکن است نواحی اطراف یعنی شکم و ران ها را نیز درگیر کند. هر چه زمان بیشتری بگذرد ، از شدت کبودی و ورم نیز کاسته شده و بعد از چند هفته به کل برطرف می شوند.

در محل برش ها ممکن است درد و سوزش را تجربه کنید اما کم کم این موارد نیز برطرف می شوند. در این شرایط می توانید داروهای مسکن را مطابق با دستور تجویزی پزشک مصرف کنید. درن خایی که در ن ناحیه نیز کار گذاشته شده اند ، بعد از یک هفته برداشته می شوند. برای اینکه عامل باکتریایی در محل برش های جراحی و درن ها تجمع نیابند داروهای آنتی بیوتیک تجویز شده که باید دوره مصرفی شان تکمیل گردد.

تعداد زیادی از متخصصان طی ۱۰ الی ۱۴ روز اول نشستن را برای بیمار مجاز نمی دانند. مگر در موارد خواص مانند رفتن به سرویس بهداشتی یا غذا خوردن. پس از ۲ هفته ، فرد می تواند بنشیند اما بایستی یک بالشت نرم زیر ماهیچه های همسترینگ بگذارد ، به طوری که یا ناحیه سرینی تماسی پیدا نکند. هدف از این کار تحت فشار قرار نگرفتن باسن می باشد.

هفته دوم تا هشتم بعد از جراحی پروتز باسن

دست کم به مدت ۸ هفته بادی از هر گونه وارد آمدن فشار مستقیمی به باسن ، اجتناب کنید. به همین دلیل نشستن بدون اینکه بالشتی زیر خود بگذارید ، مطلقا ممنوع است. همچنین باید ۶ الی ۸ هفته ، به طور مداوم از گن طبی استفاده کنید. بعد از ۸ هفته ، می توانید ورزش کردن را شروع کنید. اما اگر عارضه ای در محل جراحی مشاهده کردید یا همچنان درد و سوزش داشتید ، حتما با پزشک خود تماس گرفته و از او راهنمایی بخواهید. فرم جدید باسن ، حدود ۳ الی ۶ ماه بعد از عمل نمایان می شود. به این خاطر که در این مدت باید تمام ورم و کبودی های نمود یافته از بین روند.

پروتز باسن - راز جراحی

سایر نکات ریکاوری بعد از جراحی پروتز باسن

جراح پروتکل کامل مراقبت های بعد از جراحی را که شامل خوردن ۱۰۰ گرم پروتئین بر یک مبنای روزانه، و عدم داشتن یک محدودیت رژیمی در کالری می باشد را توصیه می نماید. در برخی موارد نادر ، باز شدن زخم، به دلیل عدم مصرف پروتئین و کالری کافی اتفاق می افتد. بعد از جراحی، بدن شما به مواد مغذی برای بهبود نیاز دارد. بعد از جراحی، زمان مناسبی برای شروع رژیم برای کاهش وزن نمی باشد. بیماران باید بعد از جراحی روند تغذیه ای خوبی را دنبال کرده و دستورالعمل های تغذیه ای را تا ۸ هفته دنبال کنند.

انقباض ماهیچه در این دوران می تواند باعث بروز مشکلات و عوارض جانبی از جمله باز شدن زخم ها، مشکلات بهبود زخم ها، تجمع مایعات و شکل گیری سروما شود. بیماران باید بدانند که عدم رعایت دستورالعمل های بعد از جراحی، می تواند نتیجه جراحی انجام شده حتی به دست بهترین جراحان را نیز مخدوش نماید.

نشستن بعد از پروتز باسن - راز جراحی

آیا زمانی که می نشینید، وجود پروتز در باسن خود را احساس می کنید؟

بسیار از زنان خواهان داشتن باسنی زیبا، گرد و بزرگ هستند. برخی زنان به طور طبیعی از داشتن این موهبت، بهره مند می باشند. جراح به شما می گوید که به مدت چند هفته بعد از جراحی باسن، از نشستن خودداری کنید. وقتی در نهایت اجازه نشستن برای شما صادر گردید، تجربه شما در مقایسه با زمانی که دارای باسن طبیعی بوده و هنوز تحت جراحی قرار نگرفته بودید، متفاوت خواهد بود. بدون شک سازگار شدن با این تجربه جدید، به اندکی زمان نیاز خواهد داشت.

احساس کردن ایمپلنت در باسن، به موقعیت و اندازه برش ها و کیفیت اجرای جراحی بوسیله جراح شما وابسته است. احساس درد مستمر یا موقتی برای بیماران پروتز باسن، در طول چند ماه اول بعد از جراحی، طبیعی می باشد. در زمان نشستن بعد از جراحی، احساس می کنید که بر روی چیزی نشسته اید. البته در این ناحیه، فشاری را احساس نمی کنید. ایمپلنت ها به طور نرمال، در حفره گلوتئال قرار داده می شوند بنابراین وقتی می نشینید، در واقع بر روی ایمپلنت ننشسته اید. البته با گذر زمان، بدن و پوست شما به تدریج سازگاری یافته و دیگر احساس عجیبی نخواهید داشت. باسن شما تا حد زیادی به شکل نرمال بازگشته و احساس طبیعی بودن و نرمی در این اندام خود خواهید داشت.

پروتز باسن در ماهیچه - راز جراحی

پروتز باسن در ماهیچه برای دستیابی به بهترین نتیجه

با توجه به اینکه در روند پروتز باسن، ایمپلنت قابل جاگذاری در موقعیت های مختلفی می باشد، یک جراح با تجربه، بمنظور دستیابی به بهترین نتیجه، بهترین موقعیت را برای این جایگذاری بر می گزیند. جراح ایمپلنت را در داخل ماهیچه به منظور به حداقل رساندن احساس کردن یا دیده شدن ایمپلنت، قرار می دهد. این نتیجه بسیار طبیعی تری را خلق می نماید.

قرار دادن ایمپلنت در داخل ماهیچه خطر پارگی کپسول و آسیب دیدگی اعصاب را نیز کاهش می دهد. مشکل اصلی در ایمپلنت باسن، این است که برخی بیماران فکر می کنند که این ایمپلنت ها بسیار سفت بوده و یا مصنوعی به نظر می رسند. بخش عمده ای از این دغدغه با انتخاب یک جراح خوب و با تجربه که بتواند نتیجه طبیعی را در شما خلق نماید، رفع می گردد.

پروتز باسن از طریق یک برش ۷ تا ۸ سانتی متری بین باسن ها در بالای خط چین باسن انجام می شود. آرایه وسیعی از حجم ها و شکل های ایمپلنت بر اساس ابعاد آناتومیکی و تمایلات بیمار برای بزرگ شدن باسن، قابل استفاده می باشد.

آیا نتیجه بدست آمده از جراحی پروتز باسن ماندگار است ؟

بعد از عمل ، زمانی که به هوش آمدید ، فوراً متوجه تغییرات ایجاد شده در ظاهر باسن خود خواهید شد . هر چند که کمی زمان باید بگذرد و اثرات جانبی عمل همچون ورم و کبودی برطرف شوند تا شما بتوانید شاهد فرم نهایی باشید. بافت های ناحیه سرینی آرام آرام در مدت ۳ تا ۶ ماه اول با فرم جدید خود سازگاری پیدا می کنند. درمورد اسکارها نیز باید گفت که به مدت ۲ سال طول می کشد تا محو شوند. البته باید انتظار این را داشته باشید که محل برش های جراحی کمی قابل مشاهده باشند. اما به طور کلی ماندگاری نتیجه حاصل شده از عمل بزرگ کردن باسن با پروتز ، طولانی مدت در نظر گرفته می شود. عواملی نیز وجود دارند که در میزان مدت این ماندگاری تاثیر گذار هستند. برخی از عوامل غیر قابل کنترل هستند ؛ همچون بالا رفتن سن. افزایش سن باعث می شود که پوست مقاومت و استحکام خود را از دست دهد و باسن نسبت به دوران اولیه جراحی کمی حالت شل و افتاده تری پیدا کند. گروهی از فاکتورهای تاثیر گذار هستند که با کنترل کردن آن ها می توانیم مدت ماندگاری نتیجه بدست آمده را تا حد امکان بالا ببریم. از جمله این موارد عبارتند از :

  • ثبات وزن بدن و تناسب اندام
  • رعایت تمام نکات مراقبتی آموزش داده شده در دوره ریکاوری
  • انتخاب یک جراح پلاستیک با تجربه و حرفه ای

تغذیه بعد از پروتز باسن

تغذیه بعد از پروتز باسن

برای بیمارانی که برای جراحی پروتز باسن، تحت بیهوشی عمومی قرار گرفته اند، مواجهه با یبوست بعد از جراحی، دور از انتظار نمی باشد. بهتر است اقداماتی به عمل آوریم تا دچار یبوست بعد از جراحی بزرگ کرد باسن با پروتز نشویم. بهمین دلیل است که بیشتر بیماران می خواهند در خصوص آنچه مجاز به خوردن آن بعد از جراحی هستند، بیشتر بدانند.

نخست، شما باید بدانید که خوردن باید بعد از روند، به صورت تدریجی انجام گیرد. سعی کنید بلافاصله بعد از جراحی، حتی در صورت گرسنه بودن، و غذا نخوردن برای یک مدت زمان طولانی قبل از روند، حجم زیادی غذا میل نکنید.

در حالت ایده آل، وعده اول بعد از جراحی پروتز باسن، باید شامل یک بشقاب سوپ باشد. آب میوه های تازه و عصاره سبزیجات گزینه فوق العاده ای بعنوان اولین وعده های غذایی بعد از جراحی محسوب می شوند. آنچه به آن نیاز دارید، رساندن مواد مغذی به بدن بدون ایجاد دشواری در روند گوارش می باشد. بعد از اولین یا دومین وعده غذایی، می توانید خوردن گوشت و محصولات لبنی را آغاز کنید. به خاطر داشته باشید که برای اجتناب از یبوست، شما باید به میزان قابل ملاحظه ای، فیبر و غذاهایی مصرف کنید که مانع ایجاد یبوست و تجمع باد در ناحیه شکم شما شود. قهوه نیز در زمان به میان آمدن صحبت مبارزه با یبوست، گزینه خوبی می باشد، ولی به خاطر داشته باشید که مصرف زیاد کافئین در طول دوره ریکاوری توصیه نمی شود.

ورزش بعد از پروتز باسن

ورزش بعد از پروتز باسن

یکی از سوالات رایجی که بیشتر بیماران قبل از جراحی پروتز باسن می پرسند، این است که چه زمان می توانم بعد از جراحی پروتز باسن، ورزش کردن را از سر بگیرم؟

متوقف نمودن ورزش به مدت چند هفته بعد از جراحی، الزامی می باشد. شما باید قبل از شروع ورزش، به طور کامل بهبود پیدا کنید. حتماً با جراح خود در طول جلسات مشاوره اولیه در خصوص زمان دقیق از سر گیری فعالیت های ورزشی، گفتگو کنید.

بیماران مختلف، به شکل های مختلف و با سرعت های متفاوتی روند بهبود را سپری می نمایند. با این وجود، بیشتر بیماران پس از سپری شدن شش هفته بعد از جراحی، به طور کامل بهبود یافته و می توانند از هفته هفتم، فعالیت های ورزشی را از سر بگیرند.

همچنین شما باید برنامه ورزش خود را قبل از شروع با جراح پروتز باسن خود برنامه ریزی و طراحی کنید. ورزش های خاصی وجود دارند که باید در طول چند ماه اول بعد از روند، از آنها اجتناب کنید، چون این ورزش ها دارای توان بالقوه برای شروع نمودن بروز برخی مشکلات می باشند. وقتی ورزش کردن را از سر می گیرید، در فعالیت های شدید و سنگین خود را درگیر نکنید چون ورزش های شدید و سنگین در طول هشت هفته اول بعد از جراحی، پر خطر تر می باشند.

ورزش کردن در مراحل اولیه یا اواسط دوره ریکاوری می تواند دستیابی به نتایج مطلوب را تحت تاثیر قرار داده و به جابجا شدن پروتز منجر شود. برخی بیماران همیشه نگران این هستند که  جدا شدن یا باز شدن زخم ها در طول به بیرون آمدن ایمپلنت منجر شود. در واقع، این اتفاق هرگز رخ نخواهد داد. ایمپلنت در حفره باقی می ماند ولی برخی مشکلات سلامت دیگر، بروز می نماید.

بعد از بهبود کامل از عمل پروتز باسن ، برگشتن به ورزش کامل، بلامانع می باشد. ورزش کردن می تواند به کاهش وزن منجر شود و بدن شما را تحت تاثیر قرار دهد. چربی در باسن شما، کاهش پیدا می کند ولی ایمپلنت دست نخورده باقی می ماند. تغییرات در شکل بدن در اثر کاهش وزن می تواند بر روی شکل باسن و اندازه آن اثر بگذارد.

آن دسته از افرادی که می خواهند اندازه باسن خود را بعد از روند بازیابی کنند، باید بر روی ورزش هایی تمرکز کنند که به ناحیه فوقانی بدن اختصاص دارد. این به شما کمک می کند تا باسن خود را دست نخورده نگه دارید و در عین حال، با ورزش کردن، سلامت بدن و جریان خوب خون را نیز در سطح مطلوبی حفظ کنید. البته این بدان معنا نیست که شما نباید ورزش کردن را کنار بگذارید. ورزش کردن برای حفظ اندازه و شکل باسن، بسیار حائز اهمیت می باشد.

استرمستر ( stairmaster ) بهترین دستگاه برای زیباجویان سالم می باشد، چون این دستگاه به حفظ شکل بدن و سالم نگه داشتن آن کمک می کند. برای حفظ تناسب در باسن و حفظ شکل آن شما باید پنج بار در هفته به مدت چند دقیقه ورزش های هوازی انجام دهید. هدف اصلی جلوگیری از کاهش وزن می باشد چون پایین آمدن وزن می تواند باعث دیده شدن ایمپلنت شود.

آیا سولاریوم برای پروتز باسن ضرر دارد ؟

ممکن است شما هم مشتاق برنزه کردن پوست خود باشید. به طور معمولا افراد با رفتن به مناطق آفتاب گیر یا مراکز سولاریوم تحت اشعه UV یا همان فرابنفش ، پوست صورت و بدن شان را به رنگ برنز تغییر می دهند. اما کسی که جراحی پروتز باسن انجام داده هم می تواند به این کار بپردازند ؟ به طور کلی ایمپلنت باسن مانعی برای برنزه کردن نیست اما باید اجازه دهید محل جراحی شده به بهبودی کامل برسد و سپس برای رفتن به سولاریوم اقدام کنند.

به گفته بهترین جراح پروتز باسن تا ۱۲ هفته بعد از عمل نباید تحت این روندها قرار بگیرید. پس از هفته دوازدهم می توانید پروسه برنزه کردن پوست را آهسته و از درجات کم شروع نمایید. در غیر این صورت انجام سولاریوم ممکن است باعث لکه دار شدن پوستتان شود و این لکه ها به طور دائم باقی بمانند.

توجه داشته باشید که بعد از عمل جراحی بزرگ کردن باسن با پروتز پوست برای چند ماه بسیار حساس می شود . بنابراین باید آن را از قرارگیری در معرض اشعه های UVA و UVB دور نگه دارید . همچنین می توانید برای محافظت از پوست در برابر این تشعشعات از پماد زینک اکساید استفاده کنید.

دوش گرفتن بعد از جراحی پروتز باسن

عرق یا آب بعد از جراحی پروتز باسن، نباید وارد برش ها و جای زخم ها شود، چون این امر باعث عفونت، پهن شدن جای زخم و باز شدن برش می شود. بیماران نباید دوش بگیرند. بیماران باید ناحیه اطراف برش را در طول ۳ تا ۴ هفته بعد از جراحی، با استفاده از اسفنج های مخصوص حمام، تمیز کنند.

رابطه جنسی بعد از عمل پروتز باسن - راز جراحی

رابطه جنسی بعد از عمل پروتز باسن

اگر بخواهیم واقع بینانه به قضیه نگاه کنیم ، جراحی پروتز باسن تا حد زیادی تهاجمی است. زیرا در حین جراحی ، پوست ، رشته های عصبی ، عروق خونی و بافت ها در معرض آسیب و صدمه هستند. به علاوه پروتزها نیز به عنوان یک شیء مصنوعی و خارجی وارد بدن می شوند و برای ایجاد سازگاری میان این ساختارها و بافت های بدن به زمان تقریباً زیادی نیاز است.  خیلی از بیماران نسبت به این قضیه کنجکاو هستند که چه مدت بعد از جراحی می توانند رابطه جنسی داشته باشند. به طور کلی گفته می شود کسانی که جراحی پروتز باسن انجام داده اند ، بعد از ۶ هفته مجاز هستند فعالیت های جنسی شان را از سر بگیرند. البته بعد از ۶ هفته لازم است ابتدا به پزشک مراجعه نموده و ویزیت شوند. گاهی اوقات به دلایل مختلف امکان دارد روند بهبودی به کندی پیش رفته و فرد توانایی لازم برای شروع روابط جنسی را کسب نکرده باشد. به یاد داشته باشید که در ابتدا باید رابطه ای آرام و کم تحرک داشته باشید.

پیش از داشتن رابطه جنسی پس از جراحی پروتز باسن ، خوب است بدانید چه عواملی می توانند در تعیین زمان مناسب برای این گروه از فعالیت ها مداخله داشته باشند. طول و نحوه ایجاد برش ها مدت زمان لازم برای بهبودی آن ها را معین می کند. طبیعتا هر چه برش ها بیشتر و بزرگ تر باشند ، مدت زیادی زمان می برد تا کاملاً خوب شوند. پس شما هم برای داشتن رابطه جنسی باید زمان بیشتری منتظر بمانید. سایز ایمپلنت باسن ، محل قرارگیری آن ، شدت درد و ورم همگی در تعیین این زمان تاثیرگذار هستند.

از آن جایی که فعالیت های جنسی از تحرک زیادی برخوردارند و نواحی مختلف بدن را تحت فشار قرار می دهند ، برای اینکه بعد از عمل پروتز به مشکلاتی همچون باز شدن بخیه ها ، خونریزی و عفونت دچار نشوید ، باید طبق گفته جراح در زمان مناسب مقاربت جنسی داشته باشید. می بایست شریک جنسی خود را نیز از این مسئله اگاه سازید. در هفته های اول از پوزیشن هایی که باعث وارد آمدن فشار زیاد به باسن می شود ، اجتناب کنید.  گفتنی است که اگر محل برش ها به طور کامل بهبود یافته باشند ؛ بدون نگرانی می توانید این دست از فعالیت های خود را آغاز کنید.

آیا رابطه جنسی باعث ترکیدن یا پارگی پروتزهای باسن می شود ؟

یکی دیگر از ترس افراد بعد از عمل این است که در طول رابطه جنسی ، پروتزهای آنان که در ناحیه باسن قرار گرفته اند ، دچار ترکیدگی و پارگی شوند. لازم است این قضیه را روشن سازیم. همانطور که در طول مقاله توضیح داده شد ، جنس پروتزهایی که در عمل زیبایی باسن مورد استفاده قرار می گیرند ، سیلیکون نیمه جامد بسیار محکم و با دوام می باشند که در برابر هرگونه فشاری مقاومت بالایی از خود نشان می دهند.  به همین خاطر احتمال ترکیدن آن ها نزدیک به صفر است. البته فشار ناشی از رابطه جنسی ( در صورتی که پیش از بهبودی کامل رابطه داشته باشید ) ممکن است باعث بروز مشکلات دیگری همچون جا به جایی پروتزها ، باز شدن زخم های جراحی که منجر به عفونت می شود و حتی انقباض کپسولی شود.

عوارض موقتی پروتز باسن

برخی عوارض پروتز باسن وجود دارند که ممکن است در روند جراحی زیبایی باسن با پروتز در طول دوره ریکاوری رخ دهد. این عوارض جانبی در بیماران مختلف، متفاوت بوده و این بدان معناست که تمام بیماران عوارض جانبی مشابه را با شدت برابر تجربه نمی کنند. برخی عوارض جانبی رایج در این روش را در زیر شرح داده شده است.

بی حسی در باسن: صرفنظر از نوع تکنیک اجرا شده در پروتز باسن، گاهی به مدت چند روز، چند هفته و گاهی تا چند ماه، باسن شما بی حس خواهد بود. این بی حسی موقتی خیلی زود فروکش می کند و به طور طبیعی، حس از دست رفته، بازیابی می شود.

درد: بعد از پروتز باسن، در ناحیه باسن خود احساس درد را تجربه خواهید کرد. این درد بیشتر در صورت ایمپلنت باسن احساس می شود. در طول جراحی، پوست، بافت و رگ های خونی آسیب می بینند و همین امر باعث ایجاد درد در طول دوره ریکاوری می شود. این درد در طول یک دوره ۲ تا ۴ روزه بعد از روند، فروکش خواهد کرد.

التهاب: در نتیجه مداخلات جراحی، متورم شدن باسن خود را انتظار داشته باشید. این تورم بعد از جراحی به دلیل قرار گرفتن ایمپلنت مصنوعی در باسن، شدید بوده و برای مدت زمان طولانی، گاهی تا چند ماه ادامه می یابد. پس از آن به تدریج فروکش کرده و در نهایت به طور کامل محو می شود.

حالت تهوع و استفراغ: احساس حالت تهوع و استفراغ بعد از جراحی بعنوان یک عارضه جانبی موقتی به مدت چند ساعت تا چند روز بعد از جراحی کاملاً طبیعی است. در صورت استفاده از بیهوشی عمومی یا تزریق درون وریدی، حالت سرگیجه و خواب آلودگی نیز حداقل به مدت یک روز تجربه خواهد شد.

واکنش های آلرژیک بعد از انجام پروتز باسن : اگر به هر یک از ابزار یا داروهای جراحی استفاده شده درطول روند حساسیت داشته باشید، علائم آلرژی در شما نمایان می شود. این حالت موقتی بوده و اگر از قبل از آن اطلاع داشته باشید، باید در طول مشاوره اولیه، جراح خود را در جریان این امر قرار دهید.

برای پایین آوردن ریسک عوارض جراحی پروتز باسن ، چه باید کرد ؟

مهم ترین فاکتوری که در کاهش خطر بروز هر گونه عارضه موقتی یا حاد بعد از به انجام رسیدن  عمل ایمپلنت باسن تاثیرگذار است ، انتخاب یک پزشک خوب می باشد. برای اینکه بتوانید از میان جراحان متعدد با تجربه ترین آن ها را برگزینید بایستی ، تحقیقات کامل و جامعه انجام دهید. واضح است که اگر تحت نظر یک شخص متخصص عمل پروتز را انجام دهید تا حد زیادی از رسیدن به یک نتیجه مطلوب ، مطمئن خواهید بود.

کبودی باسن بعد از پروتز

در پروتز باسن ، نواحی کاشت پروتز ، به خاطر برش های ایجاد شده تغییر رنگ پیدا کرده و به اصطلاح کبود می شود. شدت کبودی به میزان ظرافت اجرای تکنیک جراحی از سوی جراح و نیز واکنش بدن فرد  بستگی دارد. چرا که برخی از افراد حتی با یک فشار معمول به سطح پوست ، کبود می شوند. اگر از این دست افراد هستید باید انتظار داشته باشید بعد از جراحی پروتز باسن ، دچار کبودی بیشتری شوید. به طور کلی ۳ الی ۴ هفته جهت رفع کبودی در نظر گرفته شده است که ممکن است برای برخی افراد کمی طولانی تر باشد.

اصلاح عدم تقارن باسن با پروتز

قرینه نبودن دو ناحیه سرینی باسن بخاطر دلایل مختلفی مثل عوامل ژنتیکی ، ضربه بسیار شدید به آن ناحیه یا تصادف ، رخ می دهد. این عدم تقارن ممکن است در ظاهر باسن به شکل های مختلفی نمود پیدا کنند که البته از سوی جراح پلاستیک راه های مختلفی نیز جهت رفع نقایص پیشنهاد می شود. راه های پیشنهادی در این حوزه ، عمل پروتز باسن ، تزریق چربی به باسن یا ترکیبی از این دو روش می باشند. البته می توانیم بگوییم اصلاح عدم تقارن باسن با پروتز ، بهترین و ماندگارترین نتیجه را به همراه دارد. زمانی که برای انجام این فرایند تصمیم گیری می شود ، جراح پلاستیک با توجه به نقص موجود در ظاهر هر یک از نواحی سرینی ، ایمپلنتی با سایز و شکل مناسب انتخاب می کند. به نحوی که بتواند ایرادات موجود را برطرف سازد. دقت داشته باشید که این عمل بسیار حساس بوده و حتما باید توسط یکی از بهترین جراحان پلاستیک محل زندگی تان به انجام رسد ؛ زیرا در غیر این صورت ، خود پروسه می تواند باعث ایجاد عدم قرینگی بیشتر در باسن شود.

ممکن است برخی افراد به عدم تقارن شدید و بسیار قابل توجهی در باسن دچار شده باشند. به طوری که سایز دو قسمت باسن ، تفاوت بسیاری با یکدیگر داشته و تنها قرار دادن پروتزهای سیلیکونی مشکل را برطرف نمی کند. پس اکنون راه حل چیست ؟ در شرایطی که باسن تا حد زیادی نامتقارن باشد ، جراح پلاستیک پیشنهاد می کند که دو پروسه عمل زیبایی و تزریق چربی به باسن ، در کنار یکدیگر انجام شوند تا نتیجه بهتری حاصل گردد. این را هم بدانید که پروتزها تنها می توانند مشکلات مربوط به قسمت برجسته یا همان مرکزی باسن را برطرف سازند. برای رفع ایرادات بخش های فوقانی و کناری ، تزریق چربی باید انجام پذیرد.

بارداری و عمل پروتز باسن

تقریبا تمام خانم هایی که علاقه دارند روزی بچه دار شوند ، زمانی که می خواهند برای عمل های زیبایی اقدام کنند ، این مسئله را نیز در نظر می گیرند. آنان می خواهند بدانند عمل بزرگ کردن باسن با پروتز ، بهتر است بعد از دوران بارداری و زایمان به انجام رسد یا اینکه انجام آن پیش از این دوره هم بلامانع است. غالبا توصیه پزشکان این است که بعد از آنکه تصمیم گرفتید دیگر بچه دار نشوید ، خوب است که برای جراحی زیبایی باسن اقدام کنید.

 

عمل پروتز باسن

 

درحالی که نتایج بدست آمده از جراحی های زیبایی ، تحت تاثیر تغییرات بدن در بارداری قرار می گیرند ، اما ایمپلنت های باسن ، کمترین تاثیر را از این دوره می پذیرند. بدین نحو می توان گفت که انجام جراحی پروتز باسن قبل از باردار شدن ، شدنی است. هر چند پزشکان ، برای محکم کاری و احتیاط بیشتر ، باز هم پیشنهاد می کنند که بعد از انجام زایمان یا زایمان های خود به این عمل زیبایی روی بیاورید.

حال سوال بعدی که از سوی بانوان مطرح می شود این است که چه مدت بعد از زایمان می توانیم عمل بزرگ کردن باسن با پروتز را انجام دهیم. طبق یک دیدگاه کلی شما شش ماه بعد از آن که زایمان خود را انجام دادید ، می توانید تحت فرایند مذکور قرار بگیرید. اگر هم بارداری سختی را پشت سر گذاشته اید و حتی بعد از زایمان هم تحت نظر پزشک بودید ، این مدت به یک سال افزایش می یابد. در این شرایط ، جهت انجام عمل پروتز ، مشورت با پزشک را فراموش نکنید. تعدادی از پزشکان هم معتقد هستند که بهتر است تا زمانی که کودک خود را شیر می دهید ، این جراحی را انجام ندهید ؛ زیرا برای شیردهی باید مدت طولانی در حالت نشسته قرار بگیرید و فشار ناشی از در آغوش گرفتن کودک خود را نیز متحمل شوید که این موارد برای پروتزهای باسن اصلا مناسب نیستند. یعنی اینکه بعد از عمل زیبایی باسن ، تا مدتی نباید فشار زیادی به ناحیه سرینی وارد شود.

همانطور که می دانید زمانی که زنان باردار می شوند ، در دوران حاملگی شان به تغییراتی همچون افزایش وزن و بر هم خوردن تعادل هورمون ها دچار می شوند. اگر تمایل دارید بعد از زایمان ، جراحی پروتز انجام دهید ، باید صبر کنید تا بدن به حالت عادی خود برگردد. به این خاطر که این جراحی تهاجمی و حساس بوده و نیاز است فرد در شرایط نرمالی باشد تا هم مشکلی برای او پیش نیاید و هم به نتیجه ای که می خواهد دست پیدا کند.

یکی از شرایط پیش از عمل بزرگ کردن باسن ، این است که وزن تان باید ثبات داشته باشد. بعد از به دنیا آوردن کودک تان ، وزن شما تا مدتی متغیر است ؛ به همین دلیل جراح پلاستیک از شما می خواهد مدتی صبر کنید تا به وضعیت پایداری برسید. همچنین گفتیم که پروسه شیردهی را نیز باید در نظر بگیرید. بعد از تولد کودک ، تا مدتی تغذیه او شیر مادر است. از این رو انجام عمل های جراحی که طی آن داروی بیهوشی یا بی حسی به فرد تزریق می شود ، مثل عمل پروتز باسن ، باید به زمان دیگری موکول شوند ؛ زیرا ترکیبات این گروه از داروها وارد شیر مادر شده و احتمال دارد در صورت تغذیه نوزاد از آن ، سلامت او به خطر افتد.

زنان همواره بر روی ظاهر و اندام خود و چگونه به نظر رسیدن شان از دید دیگران ، حساس بوده و هستند. در دوران بارداری و بعد از آن ، به سبب تغییرات بوجود آمده ، این حساسیت افزایش یافته و می خواهند در کوتاه ترین زمان ممکن به استایل پیش از بارداری خود دست یابند. از این بابت امکان دارد بعد از اینکه زایمان انجام دادند ، تحریک شوند تا هرچه سریع تر عمل های زیبایی لازم را نیز به انجام رسانند. اما در این مواقع احتمال کمی وجود دارد که به همان چیزی که می خواستند برسند. پس طبق مدت معین صبوری پیشه کنید و در این مدت بدنتان را به شرایط ایده آل برسانید تا پس از موعد مذکور ، بدون هیچ مشکلی بتوانید پروتز باسن و حتی دیگر عمل های جراحی را انجام دهید.

پروتز باسن برای بیماران دیابتی

بیماران دیابتی به سبب شرایطی که دارند ، برای انجام هر عمل زیبایی مثل پروتز باسن این تردید در دلشان است که می شود این عمل را انجام دهم ؟ ممکن است مشکلی برایم پیش بیاید ؟ امکان دارد که زخم های جراحی خوب نشوند ؟ از نظر عملی این امر شدنی است که مبتلایان به بیماری دیابت هم هر جراحی پلاستیکی که دوست دارند را انجام دهند  اما شرط دارد ! باید تحت کنترل باشند. منظور این است که ابتدا باید با پزشک در میان بگذارند که میخواهند چه عمل زیبایی انجام دهند تا ایشان برای روند بعد از عمل برنامه ریزی برایتان انجام دهد.

همچنین بایستی جراح پلاستیک را از بیماری خود آگاه سازند تا در طول عمل اگر نیاز به انجام اقدامات پزشکی خاصی است ، حتما آن ها را درنظر داشته باشد و همچنین برای مراقبت های پس از جراحی ، توصیه های خاصی را به فرد ارائه دهد.

این را بدانید که اگر به دیابت مبتلا هستید طبیعی است که پس جراحی زیبایی باسن با پروتز ، کمی دوره نقاهت تان طولانی شود. اما اگر طبق توصیه های پزشک عمل کنید ، طولانی شدن ریکاوری نمی تواند برایتان خطرناک باشد.

آیا میتوان جراحی شکم و ایمپلنت باسن را به طور همزمان انجام داد ؟

تعدادی از زیباجویان با خود می گویند حالا که قرار است تحت بیهوشی قرار بگیرم ، چرا چندین عمل جراحی را با هم به انجام نرسانم ؟ یکی از دیگر جراحی زیبایی پر طرفدار ، ابدومینوپلاستی یا همان عمل زیبایی شکم است. از آن جایی که این روند پیکرتراشی باعث جذاب تر شدن استایل و اندام می شود ، متقاضیانی هستند که تمایل دارند جراحی پروتز باسن و ابدومنیوپلاستی را همزمان انجام دهند. اما چنین چیزی شدنی است ؟

در گام اول شخص باید توانایی فیزیکی بالایی داشته باشد تا بتواند اثرات جانبی بعد از هر یک از عمل ها را تحمل کند. جراح پلاستیک این امر را با بررسی پیشینه پزشکی شخص می تواند مشخص کند. بعد از آن فرد باید خود را از همه نظر آماده یک دوره ریکاوری پیچیده کند. درست است که دوتا عمل انجام می شود و فقط یک دوره نقاهت به دنبال دارند اما این دوره خیلی هم آسان نخواهد بود.

به این مسئله توجه کنید که در عمل زیبایی شکم و عمل پروتز باسن تغییرات در دو سمت متفاوت از بدن اعمال می گردند که در زمان نقاهت برای مراقبت از هر ناحیه ، توصیه بخصوصی ارائه می شوند. به طور مثال یکی از بارزترین موارد طریقه خوابیدن است که پس از عمل بزرگ کردن باسن باید بر روی شکم خوابید و بعد از ابدومینوپلاستی بر روی کمر . این تفاوت باعث اذیت شدن فرد می شود و در این مدت که او به استراحت نیاز دارد ، بیشتر درگیر این میشود که به چه حالت بخوابد تا هیچ یک از دو ناحیه آسیب نبینند.

سعی کنید اگر میخواهید دو عمل زیبایی را هم به طور همزمان به انجام برسانید مواردی را انتخاب کنید که در زمان ریکاوری اذیت نشوید. همچنین به بهترین جراح پلاستیک رجوع کرده و در این زمینه از او راهنمایی بخواهید.

عمل خارج سازی پروتز باسن

همانطور که در طول مقاله راز جراحی اشاره شد ، جراحی پروتز باسن ، عمل زیبایی است که طی آن با استفاده از ایمپلنت های سیلیکونی ، ظاهری بزرگتر ، برجسته تر و در کل شکیل تر برای باسن ایجاد می شود. انجام این نوع جراحی زیبایی به یک جراح پلاستیک خوب ، توانا و با تجربه نیازمند است تا بهترین نتیجه از آن بدست آید. اکثر افراد پس از عمل ، از نتیجه بدست آمده رضایت خود را ابراز می کنند. اما این امکان هم وجود دارد که افراد بعد از عمل به هر دلیلی نظرشان تغییر کند و دیگر به وجود پروتز در ناحیه باسن تمایلی نداشته باشند. در این شرایط به یک جراحی دیگر نیازمند بوده تا ایمپلنت از آن قسمت خارج شود.

میزان تاثیری که عمل خارج سازی پروتز بر ظاهر باسن می گذارد برای هر فرد متفاوت می باشد. این احتمال را باید در نظر بگیرید که با توجه به سایز و فرم پروتز سیلیکونی ، مدت زمان قرارگیری آن در نواحی سرینی و البته خاصیت کشسانی پوست ، پس از عمل تا حدودی شاهد شل شدگی و افتادگی باسن باشید. البته به طور معمول انتظار می رود که پس از جراحی خارج سازی پروتزها ، باسن مجدداً به شکل قبلی خود باز گردد اما برای بعضی از افرد اینگونه نیست. این گروه از متقاضیان می توانند برای اصلاح دفورمیتی های ایجاد شده به سبب برداشتن پروتز باسن ، به عمل تزریق روی آورند.

یکی از اصلی ترین علت هایی که فرد را به سمت عمل برداشتن پروتز باسن سوق می دهد ، بروز عوارض بعد از عمل اولیه می باشد. بدین ترتیب جراح پلاستیک ، پروتزها را از باسن خارج ساخته و به بدن در راستای بهبود یافتن کمک می کند. این را بدانید که پیش از جایگذاری مجدد ، ابتدا عارضه پیش آمده بایستی به طور کامل رفع گردد. یکی از عارضه های رایج بعد از جراحی زیبایی باسن ، عفونت است و تشدید یافتن همین امر موجب می شود تا فرد به عمل ترمیمی نیاز پیدا کند. برای برخی افراد ، خصوصاً ورزشکاران ، امکان دارد پارگی پروتز به خاطر ضربه خیلی شدید وارد شده به آن ، علت روی آورن به جراحی خارج سازی پروتز باشد. توضیح دادیم که امروزه تکنولوژی ساخت ایمپلنت ها بسیار پیشرفته بوده و احتمال ترکیدن آن بسیار اندک است ؛ مگر آن که این امر به موجب انقباض کپسولی اتفاق بیفتد. از دیگر علل انجام این عمل می توان موارد زیر را نام برد :

  • جابه جایی یا تغییر شکل پروتز
  • ناهموار شدن سطح ایمپلنت
  • تغییرات بدن بعد از عمل مثل کاهش یا افزایش وزن چشمگیر
  • تجمع مایعات بدن در اطراف ایمپلنت ( سروما )
  • نامتقارن و قرینه نبودن دو قسمت باسن بعد از جایگذاری پروتزها
  • به این مسئله دقت کنید که عمل ترمیمی یا برداشتن ایمپلنت باسن ، از جراحی اولیه حساس تر می باشد ؛ بنابراین مراجعه به بهترین دکتر عمل پروتز باسن بیش از پیش حائز اهمیت می شود.

نحوه به انجام رساندن عمل خارج سازی پروتز باسن

علت مراجعه فرد به دکتر و درخواست او برای انجام جراحی برداشت یا ترمیمی ایمپلنت باسن ، در چگونگی انجام پروسه دخیل می باشد.

یکی از تغییراتی که طی این عمل جراحی به انجام می رسد ، تغییر محل قرارگیری پروتز در باسن است. اگر فرد بخواهد ، نمای باسن برجسته تر شود و به قولی نتیجه عمل مشخص تر باشد ، جراح پلاستیک ، ایمپلنت ها را بر روی عضلات نواحی سرینی قرار می دهد. از طرفی دیگر به سبب کاهش وزن و آب شدن چربی های باسن ، ممکن است بعد از عمل اولیه ، پروتزها نمود بیشتری پیدا کنند که مطابق میل فرد نیست یا اینکه سطح پروتز دچار ناهمواری هایی شود که موجب چین خوردگی پوست باسن می گردند. برای برطرف سازی این موارد ، دکتر عمل پروتز باسن ، محل قرار گیری ایمپلنت ها را تغییر داده و آن ها را در زیر عضله قرار می دهد.

تخلیه کپسول ایمپلنت مورد بعدی جهت اقدام برای عمل ترمیم می باشد. انقباض کپسولی زمانی وقوع می یابد که حفره و جایگاه قرارگیری پروتز ، فشرده شده و با منقبض کردن ایمپلنت ، موجب از ریخت افتادگی آن می شود. بدین نحو در عمل ترمیمی ، جراح پروتز باسن ، ابتدا انقباض کپسولی را با آزادتر کردن حفره قرارگیری پروتز برطرف نموده و بعد از آن دوباره ایمپلنت را در محل قرار می دهد.

گاهی هم ممکن است فرد به طور کلی از نتیجه بدست آمده و ظاهر جدید باسن راضی نباشد یا اینکه متوجه شود با وجود پروتز در آن ناحیه احساس راحتی نمی کند. بسته به خواسته فرد طی عمل دوم ممکن است پروتزها با پروتزهای مناسب تر دیگری جایگزین شده یا به طور کامل از نواحی سرینی برداشته شوند.

عفونت را هم که پیش تر توضیح دادیم ، فراموش نکنید. اگر عفونت در محل جراحی نمود یابد و ساختار پروتز نیز آلوده شود ، دکتر عمل پروتز باسن ابتدا پروتز را بر می دارد و برای جایگذاری مجدد ، در صورت تمایل فرد ، به بدن زمان می دهد تا از عارضه پیش آمده ریکاوری شود و بعد به طور مجدد تحت جراحی رود.

نتیجه عمل خارج سازی پروتزهای باسن

یکی از پرسش های رایج مراجعین در خصوص عمل مذکور این است که بعد از خارج کردن پروتزها ، باسن چه شکلی می شود؟ کمی پیش تر گفتیم که چندین فاکتور در این امر تاثیر گذار هستند که در ادامه مفصل تر به این موارد خواهیم پرداخت.

سایز ایمپلنت : یکی از مهم ترین فاکتورهای تاثیر گذار ، اندازه پروتز می باشد. هر چه پروتز باسن بزرگتر باشد ، تغییری که ایجاد می کند نیز بیشتر خواهد بود. ایمپلنت های سایز بزرگ به مراتب به میزان بیشتری باعث کشیدگی پوست و بافت آن ناحیه می شود. پس ، اگر ایمپلنت بزرگی را انتخاب نموده اید انتظار داشته باشید که در صورت برداشتن آن شاهد شل شدگی و افتادگی قابل توجهی باشید.

مدت ماندگاری پروتز : پوست و عضلات بعد از قرارگیری پروتز به تدریج کشیده می شوند و با گذر زمان این روند نیز ادامه پیدا می کند. بنابراین اگر عمل برداشتن پروتز باسن با فاصله زمانی بیشتری از عمل اولیه انجام شود ، به سبب آن که پوست و عضلات زمان بیشتری را برای تغییر داشته اند ، تغییر شکل باشن محسوس تر خواهد بود.

خاصیت کشسانی و انطاف پذیری پوست قبل از عمل زیبایی : اگر قبل از جراحی ، پوست ناحیه باسن ، خود به افتادگی و شل شدگی دچار باشد ، بعد از عمل برداشتن پروتز نیز این امر قابل رویت بوده و گاهی ممکن است حتی بیشتر هم شود. اما اگر پیش از جراحی ابتدایی ، پوست سفت و منعطفی داشته باشید ، پس از عمل خارج سازی پروتز باسن به میزان کمتری احتمال دارد افتادگی وقوع پیدا کند.

به احتمال خیلی زیاد نتیجه بدست آمده از عمل خارج سازی پروتزهای باسن ، باب میل افراد نخواهد بود ؛ از این رو می توانند برای اصلاح فرم باسن ، تزریق چربی انجام دهند.

امکان دارد پروتز باسن چروک شود؟

همه جراحی های بزرگ سازی ، مزایا و معایب خود را دارند که همیشه باید به شکل یکسانی به آن ها اهمیت داد ؛ پس این موضوع در مورد ایمپلنت باسن نیز صدق می کند. هدف اشخاصی که به سراغ این رویکرد می روند ، این است که در انتهای کار یک باسن خوش فرم و در عین حال طبیعی داشته باشند که در هنگام لمس مصنوعی به نظر نرسد. با اینکه این پروسه برای درصد بالایی از مراجعه کنندگان موفقیت آمیز بوده است ، اما موضوعی با نام چروک شدن وجود دارد که در موارد نادری رخ می دهد. خیلی از افراد در مورد این مشکل اطلاعی ندارند ، به همین دلیل در این قسمت توضیح مختصری داده ایم.

پس از این جراحی ، حتی در هفته های اول زمانی که صدف پروتز از طریق پوست در معرض دید قرار می گیرد ، چروک شدگی اتفاق خواهد افتاد. به همین دلیل است که این عارضه در زنانی که بافت یا چربی کمی در این ناحیه دارند بیشتر رخ می دهد. البته نوع پروتز باسن که در این عمل استفاده شده نیز روی این موضوع تاثیرگذار است. چروک شدن در محیط خارجی ایمپلنت رخ می دهد ، یعنی کنار ، زیر و میان دو طرف باسن در معرض این مشکل قرار دارند.

متاسفانه نمی توان برای این مشکل کار خاصی انجام داد. هیچ ماساژ ، ورزش یا محصولات پوستی نمی توانند این معضل را رفع نمایند. در بیشتر موارد فرد برای اصلاح این موضوع باید تحت جراحی پروتز باسن ثانویه قرار گیرد تا ایمپلنت به طور کل تعویض شود. اگر پروتز سالین باشد ، یا مایع بیشتری درون آن تزریق می شود و یا ایمپلنت تکسچر دار با نوع جدید آن جایگزین می شود.

هزینه پروتز باسن

فاکتورهایی از قبیل دستمزد جراح انجام دهنده روند، هزینه تسهیلات فراهم شده و هزینه های مربوط به بیهوشی، همگی بر روی هزینه ای که بیمار باید جهت قرار گرفتن تحت این جراحی زیبایی بپردازد، تاثیرگذار هستند. در بیشتر موارد، افرادی که بزرگ کردن باسن را با ایمپلنت انجام می دهند، باید هزینه مضاعفی برای تهیه ایمپلنت نیز بپردازند. در نهایت هزینه جراحی بعنوان بخشی از روند که بعنوان اولین مورد در زمان تصمیم گیری برای انجام جراحی زیبایی به ذهن بیمار خطور می کند، باید در جلسه مشاوره با پزشک مورد بحث قرار گیرد.

جراحی پروتز باسن ، روندی است که به طور کامل در جهت اهداف زیبایی به انجام می رسد. انجام این چنین جراحی ها ، به لحاظ پزشکی و درمانی ضرورتی ندارند و تنها در صورت تمایل فرد صورت می پذیرند. به همین دلیل است که بیمه هیچ بخشی از هزینه آن را متقبل نمی شود و خود شخص باید به طور کامل مبلغ را بپردازد. هزینه اقساطی پروتز باسن موردی است که بسیار کم دیده شده است. البته این مورد بستگی به جراح دارد. گاهی اوقات جراحان با در نظر گرفتن شرایط فرد زیباجو ممکن است امکانی را فراهم کنند که او بتواند راحت تر از پس هزینه عمل بربیاید.

از دیگر مواردی که در تعیین هزینه پروتز باسن دخیل هستند ، محل زندگی فرد و البته موقعیت جغرافیایی کلینیک یا بیمارستانی است که پزشک در آن جا شاغل است. هر چه آن محل مجهزتر باشد باید انتظار هزینه بیشتر را هم داشته باشید. اما دقت کنید که به صرف هزینه بالا نمی توان از بهترین بودن آن نیز مطمئن گردید. علاوه بر این اگر روش انتخابی برای بزرگ کردن باسن تزریق چربی یا همان لیفت باسن برزیلی باشد ، ممکن است میزان هزینه کمی متفاوت شود.

مرگ بر اثر پروتز باسن

با اینکه احتمال از دست رفتن جان بیمار در این جراحی بسیار پایین می باشد ، اما پزشکان متخصص همواره به متقاضیان این پروسه یادآوری می کنند که عمل بزرگ کردن باسن ، باز هم جز جراحی های پزشکی به حساب می آید و لازم است تا پیش از تصمیم گیری برای انجام آن ، تمامی جوانب و خطرات در نظر گرفته شوند.

همانطور که پیش تر نیز ذکر شد ، در صورتی که شما نیز مایل هستید تحت این پروسیجر قرار گیرید باید اقداماتی را قبل از کاشت ایمپلنت باسن انجام دهید. در کل می توان گفت خود این عمل خطر مرگ را به همراه ندارد ، تنها ممکن است افراد در شرایط خاص ، تحت تاثیر داروی بیهوشی یا آمبولی ( بسته شدن رگ های خونی ) دچار مشکلاتی شوند. به همین دلیل است که همیشه نیاز است تا شخص زیباجو آزمایشاتی را انجام داده و پزشک خود را از بیماری های خود مطلع سازد.

برای اینکه ریسک بروز عوارض جدی را پایین آورید ، باید به طور کامل تحقیقاتی را به انجام رسانید. انتخاب یک جراح حاذق و متبحر که دارای بورد تخصصی نیز باشد ، در این زمان اهمیت خود را نشان می دهد. بسیاری از پزشکان هستند که ادعا می کنند بورد تخصصی دارند ؛ درحالی که این ادعا کاملا دروغ است.

جراحان برای دارا بودن بورد تخصصی باید حداقل شش سال آموزش ببینند و دو آزمون سخت را با موفقیت پشت سر بگذارند. همچنین در صورتی که جراحی پروتز باسن توسط پزشکی صورت پذیرد که در زمینه دیگری تخصص دارد ، باز هم خطر وقوع عوارض جانبی و مرگ بالاتر می رود.

شما نیز هنگامی که به مطب پزشک مراجعه می کنید ، باید در مورد سابقه مصرف الکل و سیگار ، داروها و جراحی های سابق خود کاملا صادق باشید و تمامی اطلاعات لازم را در اختیار ایشان قرار دهید.

پرسش و پاسخ پروتز باسن - راز جراحی

  • مدت زمان جراحی پروتز باسن چقدر است ؟

تعیین زمان به طور دقیق بستگی به چند فاکتور دارد اما به طور کلی مدت عمل حدوداً یک تا دو ساعت تخمین زده شده است.

  • اگر برای انجام جراحی به شهر دیگری برویم ، چند روز بعد از عمل می توانیم به شهر خود بازگردیم ؟

توصیه جراحان این است که دو روز بعد از عمل همچنان در آنجا باقی بمانید تا ایشان پس از انجام ویزیت از سلامت شما مطمئن شود. اگر تغییری در این بازه پیش آید ، پزشک حتما شما را مطلع می کند.

  • عمل پروتز باسن کجا انجام می شود ؟

بسته به محل فعالیت دکتر ، عمل ممکن است در بیمارستان دولتی یا خصوصی ، مراکز جراحی های سرپایی یا کلینیک به انجام رسد که از سوی پزشک این مورد به شما اعلام خواهد شد.

  • آیا عمل پروتز درد دارد ؟

در حین جراحی ، به خاطر داروهای بیهوشی یا بی حسی ، هیچ دردی را احساس نخواهید کرد. بعد از جراحی هم دردی که تجربه می کنید معمولا قابل تحمل است اما در صورت تمایل می توانید برای تسکین آن ، داروهای مسکن را مطابق با گفته دکتر مصرف کنید.

  • بعد از جراحی ، جای برش و بخیه ها باقی می مانند ؟

بله ؛ در محلی که برش های جراحی ایجاد شده اند ، اسکار بر جای می ماند که البته در اکثر موارد غیر قابل تشخیص است.

  • آیا برای انجام پروتز باسن محدودیت سنی وجود دارد ؟

هر شخص پس از پشت سر گذاشتن دوره بلوغ جنسی و جسمی خود می تواند برای این عمل اقدام کند. کسانی هم که سن بالایی دارند باید حتما برای انجام جراحی مطمئن شوند که به لحاظ فیزیکی توان تحمل نقاهت و موارد مربوط به عمل را دارند.

  • آیا می توان بعد از عمل جراحی پروتز باسن ، موهای زائد آن ناحیه را لیزر کرد ؟

هر زمان حرف از لیزر می شود ، ناخودآگاه همه افراد کمی نسبت به آن محافظه کارانه عمل می کنند. شاید نوعی از پرتوهای لیزری خطرناک باشند ، اما در مورد لیزر موهای زائد این امر صدق نمی کند.  حالا کسانی که در ناحیه باسن خود پروتز دارند ، این سوال برایشان پیش می آید که برای رفع موهای زائد آن قسمت می توان لیزر انجام داد ؟ لیزر به ایمپلنت باسن صدمه نمی زند ؟

در پاسخ به این مسئله باید به شما بگوییم که پرتوهای لیزری که برای از بین بردن موهای زائد مورد استفاده قرا می گیرند به قدری قوی و پر توان نیستند که از تمام لایه های پوست و بافت ها عبور کنند و به پروتز برسند. همچنین حرارت ناشی از آن ها به حدی نیست که بخواهد از سطح پوست باعث آسیب دیدن آن ها شوند. این پرتوها تنها چند میلی متر در پوست نفوذ می کنند تا به فولیکول های مو برسند و باعث فروپاشی آن ها شوند. تنها محدودیتی که شما در این زمینه دارید ، برش های جراحی است. یعنی باید اجازه دهید برش ها و جراحت ها کاملا بهبود پیدا کنند و بعد بدون مشکل برای لیزر موهای زائد اقدام کنید.

  • ورزش یا جراحی پروتز باسن ؟!

شاید شما هم دوست داشته باشید بدانید که آیا با ورزش کردن می توان به نتیجه ای مشابه با عمل زیبایی باسن با پروتز دست یافت یا نه ؟ به طور کلی اگر افراد به طور حرفه ای و مدام ورزش کنند و حرکات ناحیه باسن و عضلات سرینی را به طور کامل و دقیق به انجام برسانند ، می توانند به باسنی با فرم بسیار زیبا دست پیدا کنند. البته نمی توان تضمین کرد که حتما شکل آن مشابه با زمانی شود که پروتز درون ناحیه سرینی قرار می گیرد ؛ زیرا پروتزها در مقایسه با عضلات بافت سفت و محکم تری را دارا هستند. یکی از محدودیت های ورزش در خصوص زیباسازی اندام این است که نتیچه گرفتن از آن زمان زیادی را می طلبد و فرد باید صبر و حوصله خود را افزایش دهد. کسانی که معمولا طرفدار ورزش و باشگاه رفتن نیستند یا اینکه می خواهند سریع تر به نتیجه مد نظر خود برسند ، عمل پروتز را انتخاب می کنند. به طور کلی بسته به شرایط و خواسته های هر شخص ، هر یک از پروسه های گفته شده می تواند برای او کاربردی باشد.

  • آیا واقعا قرص و کرم های بزرگ کننده باسن می توانند مثل عمل پروتز تاثیر گذار باشند ؟

حتما در تبلیغات تلویزیونی یا اینترنتی با مواردی مثل قرص های بزرگ کننده باسن و کرم های افزایش سایز باسن مواجه شده اید و پیش خود اینگونه فکر کرده اید که اگر این داروها هم می توانند باعث بزرگ شدن باسن شوند پس چرا عمل پروتز انجام دهیم ؟ باید گفت که طبق تحقیقات انجام شده و نتایجی که از مصرف قرص و استعمال کرم های موضعی بدست آمده ، نتیجه قابل قبولی را حاصل نمی کنند و حتی امکان دارد عوارضی را در پی داشته باشند. می توان گفت این مسئله تنها یک ترفند تبلیغاتی است که بهتر می باشد فریب آن ها را نخورید.

دانلود : پروتز باسن – PDF

منابع:

www.plasticsurgery.org/cosmetic-procedures/buttock-enhancement/procedure

drrajatgupta.com/buttock-augmentation

www.brazilianbuttlift.com/blog/complete-guide-to-butt-augmentation

rejuvenusaesthetics.com/what-are-the-temporary-side-effects-of-buttock-augmentation

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

آخرین مقالات

هرآنچه باید در مورد پروتز سینه بدانید⭐عوارض انواع و هزینه

هرآنچه باید در مورد پروتز سینه بدانید⭐عوارض انواع و هزینه

  خانم های عزیزی که به خاطر بارداری های متعدد ، کاهش و افزایش وزن ، بالا رفتن سن یا اصلا به طور ژنتیکی سینه های کوچک و دفورمه ای دارند ، یا حتی اگر به سبب درمان بیماری سرطان بخشی یا تمام بافت پستان های خود را از دست داده اند ، مطلب پروتز سینه برایشان حتما بحث...

مقالات پربازدید

درخواست مشاوره

"(*)" indicates required fields

نام و نام خانوادگی(*)
جنسیت(*)

پرسش و پاسخ تکمیلی

4.7 130 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
139 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
pedlerson
pedlerson
3 سال قبل

سلام
پروتز باسن چه قدر ماندگاری داره؟

دریا کاظمی
دریا کاظمی
3 سال قبل

ممکنه پروتز باسن ، بعد از جراحی جابجا بشه؟

رکسانا
رکسانا
3 سال قبل

دوره نقاهت پروتز باسسن چند وقته؟

شقایق اصلاحی
شقایق اصلاحی
3 سال قبل

چند وقت بعد از پروتز باسن میشه راحت نشست بدون اینکه دردی احساس کنیم؟

فاطمه میرلو
فاطمه میرلو
3 سال قبل

تا چند وقت بعد از پروتز باسن نمیشه نشست؟

روشنا زاهدی
روشنا زاهدی
3 سال قبل

من شاغلم و قصد انجام پروتز باسن رو دارم، چند وقت باید مرخصی بگیرم؟

شهناز امیرجلالی
شهناز امیرجلالی
3 سال قبل

بعد از پروتز باسن احتمال داره عفونت یا پس زدن پروتز اتفاق بیفته؟

مهسا ایزدی
مهسا ایزدی
3 سال قبل

مطلب پروتز باسن عالی بود

فرشته امیری
فرشته امیری
3 سال قبل

عوارض پروتز باسن زیاده؟

سرور سینا
سرور سینا
3 سال قبل

هزینه روتز باسن چقدر هست؟

عاطفه فرخ
عاطفه فرخ
3 سال قبل

بعد از چند سال باید تعویض شه

Sahar
Sahar
3 سال قبل

چند سال خوش فرم میمونه؟

آذرخش روحی
آذرخش روحی
3 سال قبل

دوره نقاهت پروتز باسن چقدره؟

آدرینا جلوخانی
آدرینا جلوخانی
3 سال قبل

مدت زمان بهبودی بعد از جراحی پروتز باسن چقدر است؟

مریم شکیبا
مریم شکیبا
3 سال قبل

درباره پروتز باسن خیلی چیزا فهمیدم ممنون🙏

صبا مشایخی
صبا مشایخی
3 سال قبل

برای بزرگ کردن باسن، پروتز باسن بهتر هست یا تزریق چربی؟

آرزو رحیمی
آرزو رحیمی
3 سال قبل

سلام بعد چند سال باید تعویض شه؟

پروانه عزیزی
پروانه عزیزی
3 سال قبل

دوره نقاهت پروتز باسن چقدره

ساناز سعیدی
ساناز سعیدی
3 سال قبل

بعد از جراحی تا چند وقت نمیتونیم بشینیم؟

پارمیوا پورجهان
پارمیوا پورجهان
3 سال قبل

پروتز باسن سایز های مختلف داره؟

یگانه مشاهیر
یگانه مشاهیر
3 سال قبل

پروتز باسن عمل خطرناکیه؟

فرناز سالاری
فرناز سالاری
3 سال قبل

تا چند سال ماندگاری داره

فرزانه پناهی
فرزانه پناهی
3 سال قبل

بهترین پروتز برای بزرگ کردن باسن‌چیه؟

مریم شکیبا
مریم شکیبا
3 سال قبل

هزینه پروتز باسن چقدره

ساغر الماسی
ساغر الماسی
3 سال قبل

هر چند سال باید تعویض شه

رضا حسنی
رضا حسنی
3 سال قبل

پروتز باسن دائمی؟

الناز خوشخو
الناز خوشخو
3 سال قبل

متناسب با سایز کمر ایمپلنت در پروتز باسن تغییر میکنه یا ثابته

الناز باقری
الناز باقری
3 سال قبل

جراحی پروتز باسن چند سال ماندگاری داره؟

الهه احمدی
الهه احمدی
3 سال قبل

ماندگاری تا چند ساله

شیدا شهابی
شیدا شهابی
3 سال قبل

سایز باسن بعد از پروتز باسن ثابت میمونه؟

منیره کارگر
منیره کارگر
3 سال قبل

سلام دکتر خوب برای پروتز باسن معرفی می کنید؟

امیر حبیبی
امیر حبیبی
3 سال قبل

روز خوش هزینه پروتز باسن چقدره؟

فاطمه بیگی
فاطمه بیگی
3 سال قبل

سلام تا چند سال ماندگاری داره؟

محمد دوستی
محمد دوستی
3 سال قبل

مطلب مفید بود ممنون

مبینا مهری
مبینا مهری
2 سال قبل

اطلاعات درباره پروتز باسن عالی بود

سایه
سایه
2 سال قبل

چقدر خوبه منم واقعا دنبال انجامش هستم نمیدونم کجا برم فقط

بهار کرمی
بهار کرمی
2 سال قبل

سلام. میخواستم بدونم پروتز باسن با زایمان تداخلی داره؟ یعنی میشه قبل از بارداری پروتز گذاشت؟

رشید همتی
رشید همتی
2 سال قبل

ممنون از شما و گروه حرفه ایتون

رعنا
رعنا
2 سال قبل

حس خیلی باحالی داره

فرید حسنی
فرید حسنی
2 سال قبل

چقدر میشه رو باسن نشست؟

افسانه
افسانه
2 سال قبل

خیلی خوبه🥰

افسانه
افسانه
2 سال قبل

باسن بزرگ خیییلی خوبه والا

ثریا پیرا
ثریا پیرا
2 سال قبل

فوق العاده هست

مینو محمدی
مینو محمدی
2 سال قبل

عوارض پروتز باسن ماندگاره؟

کریمی
کریمی
2 سال قبل

میشه شلوار جین هم پوشید؟

فتانه
فتانه
2 سال قبل

جای جراحی تا چندوقت دیگه از بین می ره؟

هلنا
هلنا
2 سال قبل

با تزریق انجام میشه ؟

مژده
مژده
2 سال قبل

شلوار جین میشه پوشید؟

پرستو
پرستو
2 سال قبل

طول دوره نقاهت پروتز باسن چقدره؟

سوسن
سوسن
2 سال قبل

واقعا اعتماد به نفس پیدا میکنم

مقالات مرتبط

هرآنچه باید در مورد پروتز سینه بدانید⭐عوارض انواع و هزینه

هرآنچه باید در مورد پروتز سینه بدانید⭐عوارض انواع و هزینه

  خانم های عزیزی که به خاطر بارداری های متعدد ، کاهش و افزایش وزن ، بالا رفتن سن یا اصلا به طور ژنتیکی سینه های کوچک و دفورمه ای دارند ، یا حتی اگر به سبب درمان بیماری سرطان بخشی یا تمام بافت پستان های خود را از دست داده اند ، مطلب پروتز سینه برایشان حتما بحث...

لیفت سینه

لیفت سینه

لیفت سینه که تحت عنوان عمل ماستوپکسی نیز شناخته می شود؛ یک روند جراحی است که در آن ، جراح نوک سینه را در موقعیت بالاتری از قفسه سینه قرار می دهد ؛ وی همچنین پوست اضافی را برداشته و بافت اطراف را محکم می کند. این جراحی می تواند شکل ظاهری رضایت بخشی را در شما ایجاد کرده...

ژنیکوماستی ⭐ کوچک کردن سینه آقایان ⭐

ژنیکوماستی ⭐ کوچک کردن سینه آقایان ⭐

ژنیکوماستی ، متورم شدن سینه ها در مردان می باشد که معمولاً علت آن به بهم خوردگی تعادل بین مقدار استروژن و تستسترون تولید شده توسط بدن، نسبت داده می شود. ژنیکوماستی می تواند یک سینه یا هر دو سینه را مورد حمله قرار داده و باعث ایجاد نسبت توزیع غیر یکنواخت بافت چربی در...