| خانه 4 بلاگ 4 انفجار پروتز سینه در بدن

انفجار پروتز سینه در بدن

آذر ۲۹, ۱۴۰۰ | بلاگ | ۰ دیدگاه

امروزه زنان بسیاری بمنظور داشتن سینه هایی بزرگ تر و پر تر، گزینه پروتز سینه را مد نظر قرار می دهند. این فرایند گاهی با اهداف درمانی مثلاً بعد از برداشته شدن بخش عمده ای از بافت سینه پس از درمان سرطان سینه ، یا بنا به اهداف زیبایی انجام می شود. در این مقاله، راز جراحی در صدد برآمده است تا برخی موارد را که شاید اندکی در حوزه پروتز متفاوت تر به نظر برسند مانند انفجار پروتز سینه در بدن ، برای شما بازگو نماید. در ادامه با ما باشید.

انفجار پروتز سینه در بدن - راز جراحی

تمام انواع ایمپلنت های مورد استفاده در پروتز پستان ، دارای یک پوسته خارجی سیلیکونی هستند که می تواند به طور بالقوه دچار پارگی یا سوراخ شدگی شود، که در اصطلاح عام، تحت عنوان انفجار پروتز نامیده می شود. احتمال انفجار یا ترکیدگی پروتز سینه ، با گذر زمان، افزایش می یابد.

ترکیدن پروتز سینه در هواپیما

شاید در مقایسه با قبل، در دهه های اخیر، روایت ها و داستان های مربوط که انفجار پروتز سینه در بدن یا مشکلات دیگری از قبیل تغییر در ایمپلنت های سینه در طول سفرهای هوایی را کمتر شنیده باشید. امروزه، با پیشرفت های رخ داده در تکنولوژی، ایمپلنت های سیلیکون به گونه ای طراحی شده اند که کاهش فشار تا ارتفاع ۳۵۰۰۰ فوتی در آن شبیه سازی شده و حتی قادرند کاهش فشار در ارتفاع بالاتر در کابین های خطوط هوایی را تحمل کنند. علیرغم این، همچنان شایعه انفجار پروتز سینه در بدن در هواپیما، در میان محافل اجتماعی و در فضاهای مجازی، جذابیت خود را داشته و بعنوان خبرساز ترین وقایع، طرفداران و هوادارانش را به دنبال خود می کشد.

چگونه می توان خطر انفجار پروتز سینه در بدن را کاهش داد؟

حقیقت این است که گاهی واقعاً نمی توان کاری برای پیشگیری از ترکیدن پروتز سینه انجام داد. البته انجام برخی اقدامات می تواند سطح بروز خطر را کاهش دهد.

قبل از جراحی: با جراح خود در خصوص طرح جراحی صحبت کنید. اقداماتی که خطر ترکیدگی پروتز را افزایش می دهند، شامل دستاورد قرار دادن ایمپلنت از مسیر ناف، یا پر کردن بیش از حد ایمپلنت را با او مورد بحث قرار دهید. برخی پزشکان حتی بر این باورند که جایگذاری ایمپلنت زیر عضلانی، معیار خاصی برای حفاظت از ایمپلنت و جلوگیری از احتمال ترکیدن آن محسوب می شود.

بعد از جراحی: از انجام ورزش های خطرناک یا دیگر ورزش هایی که احتمال وارد آمدن ضربه به ناحیه قفسه سینه در آنها زیاد است، خودداری کنید. اگر تحت تست ماموگرافی قرار می گیرید، از قبل به تکنسین بگویید که سینه های خود را پروتز کرده اید. اگر از ایمپلنت سیلیکون استفاده کرده اید، هر دو سال یکبار، تست MRI را انجام دهید. به خاطر داشته باشید که انقباض ایمپلنت، فرایندی است که در طول زمان، اتفاق خواهد افتاد.

آیا فشار دادن پروتز باعث ترکیدن پروتز سینه می شود؟

انفجار پروتز سینه در بدن یکی از رایج ترین ترس هایی است که بیماران در طول مشاوره اولیه خود با پزشک مطرح می کنند. مشکل ترکیدن پروتز سینه، هر چند در موارد بسیار نادر، چیزی است که وقوع آن دور از انتظار نیست. عوامل مختلفی می توانند باعث این عارضه شوند. از میان این موارد، می توان به تاثیرات ایجاد شده بر روی ایمپلنت، خطاهای جراحی، ترکی که در طول زمان، گسترش یافته و به ترکیدگی منجر شده و در موارد بسیار نادر، فشاری که در طول ماموگرام به سینه وارد شده است، اشاره نمود. ایمپلنت های سیلیکون و سالین، به یک اندازه در برابر ترکیدگی آسیب پذیر هستند.

ترکیدن پروتز سینه سالین

ترکیدگی پروتز پستان سالین به راحتی قابل شناسایی می باشد، چون مایع سالین در یک مدت زمان کوتاه، به بیرون نشت می کند، بنابراین شکل ظاهری سینه به سرعت و به شکلی قابل ملاحظه، تغییر می کند. سینه ای که پروتز آن دچار آسیب دیدگی شده است، مثل یک لاستیک پنچر، ناگهان کوچک و خوابیده به نظر می رسد و حجم خود را از دست می دهد. برخی بیماران، درد در سینه، تغییر حس در نوک سینه و حساس شدن پوست را تجربه می کنند. با توجه به اینکه محلول سالین، استریل و طبیعی می باشد، توسط بدن جذب می شود و خطراتی را برای سلامت فرد ایجاد نمی کند.

هر چند درمان، در این شرایط یک مورد اضطراری نمی باشد، ولی به بیماران توصیه می شود جهت تشخیص و پیگیری درمان، برای حفظ جانب احتیاط، سریع تر اقدام کنند. درمان، شامل برداشتن و تعویض کردن ایمپلنت می باشد. اجرای فرایند تعویض پروتز، اندکی بعد از ترکیدگی پروتز، خطر شکل گیری بافت اسکار در اطراف فضای پوسته ایمپلنت را کاهش می دهد.

ترکیدن پروتز سینه سیلیکون

متاسفانه، تشخیص پارگی ایمپلنت سیلیکون به دلیل نشت آرام ژل داخل پوسته ایمپلنت، اندکی دشوار است. ژل نشت کرده، در حفره سینه باقی مانده و گاهی به گره های لنفاوی مجاور، نفوذ می کند. برخی زنان درد و حساس شدن ناحیه آسیب سینه یا تغییر در کانتور سینه خود را تجربه می کند که شاهدی بر لزوم اجرای ارزیابی با MRI بعنوان تنها راه تائید ترکیدگی ایمپلنت می باشد.

البته اگر بیمار علائمی را تجربه نکند، تشخیص انفجار پروتز سینه در بدن دشوار خواهد بود. بهمین دلیل، هر سه سال یکبار، تست MRI، جهت کنترل سلامت ایمپلنت، باید انجام شود.

ترکیدن پروتز سینه در هنگام نزدیکی

یکی از سوالات رایجی که راز جراحی، پاسخ آن را برای شما در این بخش از مقاله درج نموده است، آسیب دیدن پروتز سینه در رابطه جنسی است. برخی بیماران در مراجعات خود به پزشک، اظهار داشته اند که در طول رابطه جنسی، در پی وارد آمدن فشار ناشی از وزن بدن شریک جنسی شان بر روی سینه، بلافاصله دردی را تجربه کرده اند که پس از گذر چند روز، تسکین نیافته است. همچنین، پروتز آنها سفت تر شده است و اکنون این نگرانی برای شان پیش آمده است که آیا پروتز سینه آنها پاره شده است یا خیر.

پزشک در پاسخ به نگرانی این بیماران، بیان می کند که پوسته یا کیسه حاوی ماده داخلی ایمپلنت، از یک ترکیب بسیار انعطاف پذیر ساخته شده است. در طراحی آن، تمام احتمالات وارد آمدن فشار، در نظر گرفته شده است. بنابراین، فشارهایی از قبیل فشارهای وارده در طول نزدیکی یا فشارهای وارده به سینه در طول ماموگرام، نمی تواند باعث انفجار پروتز سینه در بدن شود. هر ساله میلیون ها زنی که پروتز انجام داده اند، تحت آزمایش ماموگرام قرار گرفته و سینه آنها در بین دو صفحه دستگاه تست ماموگرام، فشرده می شود، ولی با هیچ مشکلی در خصوص انفجار پروتز سینه در بدن روبرو نمی شوند. بنابراین وقوع پارگی ایمپلنت در طول رابطه جنسی، امری تقریباً بعید به نظر می رسد. برای ترکیدگی پروتز، نیروهای قوی تر، از قبیل تصادفات شدید جاده ای، یا وارد آمدن ضربه بسیار شدید به قفسه سینه، لازم است. در صورت ترکیدگی پروتز، احتمالاً در اطراف کپسول ایمپلنت، شاهد کبودی خواهید بود که بعد از چند روز محو می شود. در صورت مظنون بودن به پارگی پروتز سینه خود، می توانید با استفاده از تست MRI، پاسخ صحیحی برای نگرانی خود پیدا کنید.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

آخرین مقالات

هرآنچه باید در مورد پروتز سینه بدانید⭐عوارض انواع و هزینه

هرآنچه باید در مورد پروتز سینه بدانید⭐عوارض انواع و هزینه

  خانم های عزیزی که به خاطر بارداری های متعدد ، کاهش و افزایش وزن ، بالا رفتن سن یا اصلا به طور ژنتیکی سینه های کوچک و دفورمه ای دارند ، یا حتی اگر به سبب درمان بیماری سرطان بخشی یا تمام بافت پستان های خود را از دست داده اند ، مطلب پروتز سینه برایشان حتما بحث...

مقالات پربازدید

درخواست مشاوره

"(*)" indicates required fields

نام و نام خانوادگی(*)
جنسیت(*)

پرسش و پاسخ تکمیلی

5 1 رای
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

مقالات مرتبط

بوتاکس

بوتاکس

بوتاکس (Botox) ، عمدتاً به دلیل توانایی آن در کاهش دادن شکل ظاهری چین و چروک ها و جوانسازی صورت در میان همگان شهرت یافته است. این روند همچنین برای درمان مشکلاتی از قبیل اسپاسم گردن، عرق کردن زیاد، سردردهای میگرنی، کبد بیش فعال و تنبلی چشم نیز کاربرد دارد. در صورتی که...

لیفت سانترال لب

لیفت سانترال لب

لب ها عضوی در صورت می باشند که زیبایی و شادابی آن ها می تواند باعث زیبایی چهره شود. با بالا رفتن سن لب ها مانند دیگر اجزای صورت تحت تاثیر جاذبه حالت افتادگی پیدا می کنند. روش های مختلفی برای زیبا سازی لب وجود دارد که تزریق فیلر و پروتز لب از جمله این روش ها به شمار می...

باسن برزیلی

باسن برزیلی

شکل و تناسب باسن، فاکتور مهمی در جذابیت و داشتن یک اندام تراشیده می باشد. جراحی باسن برزیلی (BBL Butt Lift) ، می تواند با استفاده از تکنیک هایی از قبیل تزریق چربی ، شکل ظاهری پر تری را در باسن شما خلق کرده و کانتور باسن شما را بهبود بخشد، البته افرادی هستند که با...